Gönderen Konu: Turkcell Superonline  (Okunma sayısı 30806 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Ynt: Turkcell Superonline
« Yanıtla #180 : 07 Haziran 2012, 17:43:39 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben 1 kere katıldım 1 kere kazandım.bu bana yeter çekildim. 2 sözlük alacaktım onun için istiyordum. sözlük parası çıktı çok şükür  :D firmalara marka ismi,kurumsal isim yazıyorum hem türkçe hem ingilizce isimler. çok ihtiyacım oluyor sözlüğe,kendi hafızamda bir yere kadar yetişemiyorum  :D bazen moralim bozuk olunca akla hiç birşey gelmiyor bu sözlükler çok işe yarayacak  :D

herkese bol şans darısı hiç kazanamayanlara  ;)

internet üstünden bu çekle alış veriş yapılabiliyormu bilgin varmı eye

tamda adamına sordun  :D 3 yılda 1 kez turkcellden hediye kazanan adama  :D 10 yıldan fazla oldu D&R mağazasından içeriye girmedim  ;D o sokaktan geçtimmi o bile şüpheli  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #181 : 07 Haziran 2012, 17:45:33 »
ben 1 kere katıldım 1 kere kazandım.bu bana yeter çekildim. 2 sözlük alacaktım onun için istiyordum. sözlük parası çıktı çok şükür  :D firmalara marka ismi,kurumsal isim yazıyorum hem türkçe hem ingilizce isimler. çok ihtiyacım oluyor sözlüğe,kendi hafızamda bir yere kadar yetişemiyorum  :D bazen moralim bozuk olunca akla hiç birşey gelmiyor bu sözlükler çok işe yarayacak  :D

herkese bol şans darısı hiç kazanamayanlara  ;)

internet üstünden bu çekle alış veriş yapılabiliyormu bilgin varmı eye

tamda adamına sordun  :D 3 yılda 1 kez turkcellden hediye kazanan adama  :D 10 yıldan fazla oldu D&R mağazasından içeriye girmedim  ;D o sokaktan geçtimmi o bile şüpheli  ;D

benim şehir dışına çıkmam lazım kullanmam için netten kullanılabiliyorsa sorun yok ;D
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #182 : 07 Haziran 2012, 18:01:38 »
@vatansever olmadı bana yollarsın evde ne varsa veririm sana işine yarayan  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #183 : 07 Haziran 2012, 18:23:24 »
ben saat başı sadece bir kişi kazanıyo sanıyorum:))) henüz kazanamadım ama şansım yok zaten bunlarda..hayırlısı bakalım
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #184 : 07 Haziran 2012, 18:26:31 »
@vatansever olmadı bana yollarsın evde ne varsa veririm sana işine yarayan  :D

bakalım kullanamazsam neden olmasın
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı murakami

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #185 : 07 Haziran 2012, 19:26:44 »
kazanan arkadaşlaaaarr.!!! lütfen katıldığınız saatin hangi dakikalarında katılım yapıp kazandınız bir tüyo verin. lütfen..

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
« Yanıtla #186 : 07 Haziran 2012, 19:32:03 »
kazanan arkadaşlaaaarr.!!! lütfen katıldığınız saatin hangi dakikalarında katılım yapıp kazandınız bir tüyo verin. lütfen..
anlayın artık saat dakika yok mühim olan 100. 200. 300. ... 1200. 1300. olabilmek saat sadece tekrardan katılma hakkı sağlıyor
...

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #187 : 07 Haziran 2012, 19:34:42 »
anlayın artık saat dakika yok mühim olan 100. 200. 300. ... 1200. 1300. olabilmek saat sadece tekrardan katılma hakkı sağlıyor
Onların merak ettiği hangi dilimlerde katıldıgınız.. Mesala 13.20 geçe mi 13.35 de mi :D Ona göre 100. olmayı hedefliyorlar. En azından ben böyle anladım :D

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #188 : 07 Haziran 2012, 19:38:47 »
arkadaşlar kesinlikle ama kesinlikle dakika ile alakası yok..bunu bilin tamamıyla 100.kişiye denk gelmek mesele okadar..kazananları tebrikler,darısı inşallah kazanamayanların başına :))
izgim

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #189 : 07 Haziran 2012, 20:05:35 »
arkadaşlar kesinlikle ama kesinlikle dakika ile alakası yok..bunu bilin tamamıyla 100.kişiye denk gelmek mesele okadar..kazananları tebrikler,darısı inşallah kazanamayanların başına :))

senin bu abin varya çok ballı çok adam neye el atsa çıkıyor   :D aman nazar değmesin maşallah diyeyim.