şu son haftanın listesindeki garipliği gördünüz mü? bütün isimler M harfi le başlıyor şimdi ben bu durumu nasıl şikayet edecem hepsi M ile başlıyor hile yapılıyor mu diyecem diyemem tabiki ama açıkca ortadaki bişeyler dönüyor
Bu arada kontörüm yüklendimi hayır tabiki mail atmıştım cevap bile vermediler.. Ben sıkıldım uğraşmıyom

. Küstüm... (kümese gir)
şu son haftanın listesindeki garipliği gördünüz mü? bütün isimler M harfi le başlıyor şimdi ben bu durumu nasıl şikayet edecem hepsi M ile başlıyor hile yapılıyor mu diyecem diyemem tabiki ama açıkca ortadaki bişeyler dönüyor
Bu arada kontörüm yüklendimi hayır tabiki mail atmıştım cevap bile vermediler.. Ben sıkıldım uğraşmıyom
. Küstüm... (kümese gir)
birisi dalga geçer gibi m ile başlayan isimlerle yarışmaya katılıyor. geçen haftada böyleydi, bu hafta sayılarını arttırdılar isimlerin, iki kere şikayet mesajı attım ama tabiki sonuç yok, ben de bıraktım katılmayı.
M ile başlasa hadi neyse dicemde MU ile başlıyor bu kadar tesadüf mümkün değil olmaz diyorum sizler ne diyosunuz ?
Bende 2 kere mail yolladım en sonunda düzeltmişler, listeyi kontrol etmiyolar illa uyaracaksın..
vayy be!! herkes şikayet etmiş

eee birlikten kuvvet doğar
yaaa bu oyunda gitgide zorlaşıyor... ben ne yaparsam mutklaka bi üstü geliyor.... en iyi 11. oldum şimdi zar zor 19. oldum

bide köntor veriyorlarmıs ama kaç kontor acaba ben çekilişten umutlu değilim açıkcası... bilen veya alan varmı kontor arkadaşlar :?
ne zaman açıklanacaktı bu yarışma
1.hafta ilk 20 deydim hala yükleme olmadı
ya mümkünse şu konuyu silin burdan dolandırıcıların reklamını yapmış oluyosunuz adamlar reklam karını yiye dursun bizde kontör bekleyelim.. daha kontörü bile yollamaktan aciz bir firmanın oyun sonunda ki hediyeleri vereceğinide düşünmüyorum çekilişin dürüst bi çekiliş olmayacağı belli...