Gönderen Konu: Ayakkabı Atölyesi  (Okunma sayısı 1469 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 1_Bakıp_Çıkıcam

• Deneyimli Kampanyacı
Ayakkabı Atölyesi
« : 28 Mayıs 2012, 10:37:25 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   Bu iletiyi beğenip, duvarında herkese açık paylaşanlar arasından 1 şanslı takipçi sürpriz bir hediye kazanıyor!

Yarışmamız 1 Haziran 2012 Cuma, saat 20:00'a kadar devam edecektir.

Kazanan kişi, bu iletiyi beğenip paylaşanlar arasından Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ’da yapılacak çekilişle belirlenecektir.

Çevrimdışı esmiesmi

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Ayakkabı Atölyesi
« Yanıtla #1 : 04 Haziran 2012, 16:20:52 »

Bu iletiyi beğenip, duvarında herkese açık paylaşanlar arasından 1 şanslı takipçi sürpriz bir hediye kazanıyor! Yarışmamız 8 Haziran 2012 Cuma, saat 20:00'a kadar devam edecektir. :)

////////////////////////////////////////

Acaba Hakan Akkaya sana da “bizimlesin” diyecek mi?

En şık kıyafetini giy, çektiğin fotoğrafı Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ‘a e-mail ile gönder.

Fotoğrafın sayfamızda yayınlansın.
En çok paylaşılan ya da beğenilen ilk 3 yarışmacıdan biri ol. Hakan Akkaya son sözü söyleyecek ve 1. olacak şanslı kişiyi seçecek.

Haftanın şıkı olursan ayakkabiatolyesin ‘den sürpriz bir hediye kazanacaksın!!!

Haydi fotoğraflarınızı bekliyoruz! :)

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
« Yanıtla #2 : 04 Haziran 2012, 16:35:39 »
boşuna katılmayın.sahtekar bu sayfa kazanılan hediyeyi yollamadıkları gibi bir de sorunca sayfadan atıyorlar..

hatta konu bence silinsin...prim verilmesin bunlara..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ayakkabıatolyesi

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #3 : 08 Haziran 2012, 22:22:56 »
boşuna katılmayın.sahtekar bu sayfa kazanılan hediyeyi yollamadıkları gibi bir de sorunca sayfadan atıyorlar..

hatta konu bence silinsin...prim verilmesin bunlara..

Ecrim,

yanlışınız var, Ayakkabı Atölyesini bu şekilde itham etmenizde çok yanlış. Özür dilemenizi bekliyoruz. Hediye teslimi yapabilmek için adres, telefon bilgilerini istediğimiz tüm kazanan yarışmacıların hediyeleri gönderildi. Hediyeleri göndermeyenler hala adres ve telefon bilgilerini bekliyoruz. Hala göndermediler, irtibata geçmiyorlar. Hediyelerini gönderebilmemiz için kendilerine (adres bilgilerini vermeleri konusunda) attığımız mesajlara cevap vermeden sayfada aynı sizin gibi sahtekarlar diye hakaret ettikleri için iki kişi silindi. Adres bilgilerini vermedikleri için teslim edemiyoruz. O kullanıcılar ile irtibata geçebiliyorsanız LÜTFEN adres ve telefon bilgilerini Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine göndermelerini söyler misiniz? Bilgilerini gönderdikleri gün kargoya teslim edilebilinecektir.

Teşekkürler.
Ayakkabı Atölyesi

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 08 Haziran 2012, 22:49:35 »
adres bilgilerini göndereli ay doldu .sayfaya yazınca da  sayfadan attınız beni.şimdi de gönderdik diyorsunuz..yalancılığın bu kadarına da pes doğrusu..üstelik de sayfanızda sahtekarlar diye bahsetemedim.sadece hediye gelmedi ne zaman göndereceksiniz diye yazmıştım.sonradan bir de bakıyorum sayfadan atılmışım.hakaret anlayışınız bu mudur(?)

« Son Düzenleme: 08 Haziran 2012, 22:53:48 Gönderen: ecrim »

Çevrimdışı ayakkabıatolyesi

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #5 : 09 Haziran 2012, 18:14:03 »
Ad Soyad alabilir miyiz kayıtlara bakalım, adres, telefon ve ayakkabı numaranızı tekrardan gönderir misiniz?
Ya mailiniz ulaşmamış olabilir, bize eksizsiz bilgi gönderen herkesin hediyeleri gitti, gidemeyen sorunlu 2 kişi var bunlardan birisi siz siniz sanırım. Sizden ricamız tekrardan Ad Soyad, adres, telefon ve ayakkabı numaranızı eksiksiz olarak bize göndermenizi rica ederiz, mail ile not olarak da sürpriz yarışma kazananlarındanım. Diye mail atarsanız maile ulaşma konusunda sorun yaşamamış oluruz. Bu arada hakaret anlayışımız konusunda yazılanların ekran görüntülerimiz var paylaşabiliriz.

Sizden Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine eksiksiz olarak bilgilerinizi tekrardan göndermeniz.
Ardından hediyeniz hafta içinde elinizde kesinlikle olacaktır.

Teşekkürler.
Ayakkabı Atölyesi

adres bilgilerini göndereli ay doldu .sayfaya yazınca da  sayfadan attınız beni.şimdi de gönderdik diyorsunuz..yalancılığın bu kadarına da pes doğrusu..üstelik de sayfanızda sahtekarlar diye bahsetemedim.sadece hediye gelmedi ne zaman göndereceksiniz diye yazmıştım.sonradan bir de bakıyorum sayfadan atılmışım.hakaret anlayışınız bu mudur(?)

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 13 Haziran 2012, 17:21:16 »
ayakkabı numaramı yazıp gönderdim adresimle takrar..umarım bu yanlış anlaşılma için kusura bakmazsınız..