İşin İçinde MPİ Olduğu İçin İmza vs. Olur
eline zarf ya da ürün ulaşan var mı?ben arayıp bilgilerimi verdim halen hiç bişey gelmedi.telefondaki kadın zarf fln gelecek demedi bana.yarın yeniden mi arasam??
eline zarf ya da ürün ulaşan var mı?ben arayıp bilgilerimi verdim halen hiç bişey gelmedi.telefondaki kadın zarf fln gelecek demedi bana.yarın yeniden mi arasam??
ajansta kim kime dum duma. ben bu zarf olayını falan şimdi forumda okumasam haberim olmıycak. Bi kızla konuştum ajanstan ama konuşmak denemez ne sorsam ben bilmiyorum falan dedi. Neyse yarın bir daha aramak lazım.
yedeklere de zarf gelecek demişti bayan.hala bişey yok
ben tatıl ıcın aradıgımda 10 unda zarflar gonderılcek demıstı
hadi bakalım inş bu hafta olur bişiler

ayın 10unda asil başvuru süresi doldu.ondan 10u diye tutturdular sanırım.yarın yollarlar inş;)
harbiden o telefona çıkan kıs nedir ya öyle..süslük diye oturtmuşlar oraya sanki..yeniden aradım panik yapmayın diyor bana..adam gibi açıklama yap madem tek bildiği bilmiyorum demek..
hadi bakalım inş bu hafta olur bişiler 
ayın 10unda asil başvuru süresi doldu.ondan 10u diye tutturdular sanırım.yarın yollarlar inş;)
harbiden o telefona çıkan kıs nedir ya öyle..süslük diye oturtmuşlar oraya sanki..yeniden aradım panik yapmayın diyor bana..adam gibi açıklama yap madem tek bildiği bilmiyorum demek.. 
Katılıyorum sana ben aradığımda mektubun gelmediğini söyledim.Mektuba gerek yok ürün adresinize gelir zaten diyor gerizekalı daha hiçbişeyden haberi yok.
Az önce yine aradım mektup falan gelmedi dedim.Yeni gönderdik diyorlar.Bide gönderdikleri mektup teyit içinmiş imzalayıp geri göndermeye gerek yokmuş böyle bişey olabilrmi acaba asiller içindemi aynısı oldu