Gönderen Konu: Gillette - Japon Kale  (Okunma sayısı 41042 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yeliz08

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Japon Kale (Artık Başlasın!)
« Yanıtla #280 : 19 Haziran 2009, 00:47:47 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
sadece o değil diğer eksili puanlarda olanlara ben şaşıyorum mantar gibi çoğaldılar sürekli oyuncu listesindeler şimdi eclipse 1 saat içinde 500den fazla arttı ve listede

evet  ama sadece burdan yazışmalarımızla olmaz..siteye de msj atıp incelenmelerini saglamamız lazım...  incelediklerinde zaten onlar da hile oldugunu gördüklerinde siliyorlar.. Tıpkı bash'te oldugu gibi...  gerçi bu top10'a yeni giren arkadaşların da bash olmadııg ne malum di mi?

evet, olmadığı ne malum , tekrar gözden geçirdim 24 saat boyunca listeden düşmeyen 23 adet -600 ile -900 puanları arasında şüpheli oyuncu var. bunları gördükçe şut atacak oyuncu bulmakta zorlanıyor insan gerçekten çok çirkin bir manzara acaba hiç çekinmiyorlarmı hepsi bariz ortadalar 23 tanesi eksilere düşmeye devam ederken 3-4 kişi top 10 listesinde yüzer yüzer tırmanmakta. farketmediğimizimi sanıyorlar? oyun yönetimine nerden mail atılıyor? artık bildirmek lazım bu durumu gerçi inanıyorum ki onlarda farkındalar ama bişey yapsınlar artık

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #281 : 19 Haziran 2009, 00:56:12 »
siz böyle diyosunuzda bunu yapmak çok zor değilki 5 arkadaşını ayarlarsın mesela tutunca 3 atınca 2 miydi her neyse 1 kerede 5 puan 5 kere yapıyor 5*5 25 puan bunu 5 kişiye yapsa 125 puan bakın atma tutma %100 puan 125 demekki olabiliyormuş ve bunuda adamlar tespit edemez bence ... bi kaç tane kaçırır yer yeter ;)
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

Çevrimdışı yeliz08

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #282 : 19 Haziran 2009, 01:03:51 »
bu 5 arkadaş değil 25 arkadaş kaldıki bu 25 kişinin ortak paslaştığı kullanıcıları süzmek zor bir iş olmamalı

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #283 : 19 Haziran 2009, 01:09:22 »
bu 5 arkadaş değil 25 arkadaş kaldıki bu 25 kişinin ortak paslaştığı kullanıcıları süzmek zor bir iş olmamalı
süzse sonuncular bu kadar puanda olurlarmıydı ... adamlar anlaşmışlardır : )

Çevrimdışı elninom

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #284 : 19 Haziran 2009, 01:29:09 »
Bariz hep aynı kişilere şut çekiliyorsa yakalanmaları lazım.Ayrıca ortayaatın gibi nickler silinmiş oyun her geçen gün iyiye gidiyor.

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #285 : 19 Haziran 2009, 01:36:43 »
aynı kişiye çekmesi gerekmez farklı üyelikler alır arkadaşlarına söyler hergün farklı üyelik kullanırlar .. çok yönlü düşünürseniz yakalanmaları zor yöntemler bulabilirler .. ayrıca bunları ben yaıyorum diye söylemiyorum ;D ordaki nickimle burası aynı ;D

Çevrimdışı acunfirarda

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #286 : 19 Haziran 2009, 09:35:42 »
sadece o değil diğer eksili puanlarda olanlara ben şaşıyorum mantar gibi çoğaldılar sürekli oyuncu listesindeler şimdi eclipse 1 saat içinde 500den fazla arttı ve listede

evet  ama sadece burdan yazışmalarımızla olmaz..siteye de msj atıp incelenmelerini saglamamız lazım...  incelediklerinde zaten onlar da hile oldugunu gördüklerinde siliyorlar.. Tıpkı bash'te oldugu gibi...  gerçi bu top10'a yeni giren arkadaşların da bash olmadııg ne malum di mi?

oyun yönetimine Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  adresinde aşağıdaki iletişimden formu doldurup gnderiyorsun..  saolsun ilgililer. arıyorlar bile...  haksızsak bizi de silsinler.. ama bu tür adamları da barındırmasınlar...
evet, olmadığı ne malum , tekrar gözden geçirdim 24 saat boyunca listeden düşmeyen 23 adet -600 ile -900 puanları arasında şüpheli oyuncu var. bunları gördükçe şut atacak oyuncu bulmakta zorlanıyor insan gerçekten çok çirkin bir manzara acaba hiç çekinmiyorlarmı hepsi bariz ortadalar 23 tanesi eksilere düşmeye devam ederken 3-4 kişi top 10 listesinde yüzer yüzer tırmanmakta. farketmediğimizimi sanıyorlar? oyun yönetimine nerden mail atılıyor? artık bildirmek lazım bu durumu gerçi inanıyorum ki onlarda farkındalar ama bişey yapsınlar artık

Çevrimdışı digitekniks

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #287 : 19 Haziran 2009, 11:17:19 »
Merhaba Arkadaşlar;

Bahsi geçen muhabbette Nickimin(Komix) geçtiğini gördüm; Devamlı hem bu formu, hem oyunu takip eden biri olarak neden hileci adledildiğimi anlayamdım 13200 den fazla şutu olan biri olarak başarı oranımın %53 olduğunu bilmenizi isterim. hile yapacak olsam bukadar düşük bir yüzdeyle ve bu yüksek şut sayısıyla olamam herhalde diye düşünüyorum. Hakkımla sabah akşam şut çekip gelen şutlarıda kurtarmaya çalışıyorum, Bence yukarda inermisin çıkarmısın bağamındaki arkadaşlara dikkat etsek daha doğru olacak, okadar emek verirken bir günde listeye yerleşen kişilerle aynı kefeye konmak koydu doğrusu. Oyundaki ansızın giden puanlarala bugüne kadar 2500 puan düştüm, oflinelardan gelenle 500 puan gelmiş laf ediliyor, lütfen doğru analiz yapalım ve öle isim kullanalım, oyunda başarılar, günün her anı mesaj atabilirsiniz.

Çevrimdışı acunfirarda

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #288 : 19 Haziran 2009, 11:40:32 »
Merhaba Arkadaşlar;

Bahsi geçen muhabbette Nickimin(Komix) geçtiğini gördüm; Devamlı hem bu formu, hem oyunu takip eden biri olarak neden hileci adledildiğimi anlayamdım 13200 den fazla şutu olan biri olarak başarı oranımın %53 olduğunu bilmenizi isterim. hile yapacak olsam bukadar düşük bir yüzdeyle ve bu yüksek şut sayısıyla olamam herhalde diye düşünüyorum. Hakkımla sabah akşam şut çekip gelen şutlarıda kurtarmaya çalışıyorum, Bence yukarda inermisin çıkarmısın bağamındaki arkadaşlara dikkat etsek daha doğru olacak, okadar emek verirken bir günde listeye yerleşen kişilerle aynı kefeye konmak koydu doğrusu. Oyundaki ansızın giden puanlarala bugüne kadar 2500 puan düştüm, oflinelardan gelenle 500 puan gelmiş laf ediliyor, lütfen doğru analiz yapalım ve öle isim kullanalım, oyunda başarılar, günün her anı mesaj atabilirsiniz.

slm digitekniks dostum!

benim yazıma alıntı olarak yazdıgından söylüyorum.. ben  kaytaz10  isimli kullanıcıdan bahsettim.senin adın geçmedi.zaten dedigin gibi istatistiklere bakıldıgında kimlerde sorun olduug göze çarpıyor. bunu da site yönetiminin görmesi gerekiyor. umarım yakında bir temizleme operasyonu gerçekleşir.

Çevrimdışı digitekniks

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #289 : 19 Haziran 2009, 12:02:30 »
üstteki mesajımda belirttiğim konuyla ilgili bilgisi olan yok mu? şimdiki hesaplamalarıma göre sadece dün gece saat 02 den bu yana kaytaz10 ve Pele 970 ve 909 puan artmışlar. bu iki kişiyi 504 puanla komix takip ediyor.
acunfirarda kardeş sana değildi sözüm alıntı yapmadım biraz önce şimdi yapıyorum yanlış anlaşılmayalım; bencede yöneticinin daha dikkatli olması gerekiyor.