Gönderen Konu: Gillette - Japon Kale  (Okunma sayısı 39547 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tubtub

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Japon Kale (Artık Başlasın!)
« Yanıtla #260 : 12 Haziran 2009, 20:44:35 »
o kadar silinmeden sonra (üç gündür oynamıyorum) hâlâ 2500 civarı puanım var... :S Üç gün sonra sizin yazılarınızı okudum, kafam karıştı? Onca sinire değer mi devam edeyim mi bilemedim, ne dersiniz ?
Kazandıklarımı ben de yayınladım.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı acunfirarda

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #261 : 12 Haziran 2009, 20:54:12 »
o kadar silinmeden sonra (üç gündür oynamıyorum) hâlâ 2500 civarı puanım var... :S Üç gün sonra sizin yazılarınızı okudum, kafam karıştı? Onca sinire değer mi devam edeyim mi bilemedim, ne dersiniz ?

vallaha neye göre silindigimizi bir bilsem yorum yapacam ama bu şartlarda bile bize yedirmeyecekler galiba.. baksana aralıksız tam 1 haftadır oynuyorum adamın biri listede bile yoktu geldi ve beni geçti hem de 2000 puan farkla.. hileci dostlar yine hediyeleri toplayacak biz de avcumuzu yalayacaz galiba.. emegimize yazık..

Çevrimdışı immute

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #262 : 12 Haziran 2009, 22:53:51 »

vallaha neye göre silindigimizi bir bilsem yorum yapacam ama bu şartlarda bile bize yedirmeyecekler galiba.. baksana aralıksız tam 1 haftadır oynuyorum adamın biri listede bile yoktu geldi ve beni geçti hem de 2000 puan farkla.. hileci dostlar yine hediyeleri toplayacak biz de avcumuzu yalayacaz galiba.. emegimize yazık..
merak etme sen abi bak silmişler hemen prokamiyi :)

Çevrimdışı acunfirarda

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #263 : 12 Haziran 2009, 23:08:31 »
her geçen dakka şu oyuna olan güvenim daha da artıyor.. helal olsun gillete beah.. kalitesini gösterdi...
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2009, 00:16:13 Gönderen: ysr86 »

Çevrimdışı lonelycocuq

• Usta Kampanyacı
  • Beşiktaşım Oleyyyy
« Yanıtla #264 : 13 Haziran 2009, 00:13:06 »
ben gilette1 hafta önce  mesaj çekmiştim malum b-a-s-h hile yaptıgını loglarının incelenmesini istemiştim cevap gelmiş...b-a-s-h adlı kullanıcını logları incelenmektedir diye...ondan sonra ögrendim ki silinmiş...zaten ben oyunu bırakmıştım ama yinede sizin icin  mesaj atayım dedim  :)

Çevrimdışı acunfirarda

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #265 : 15 Haziran 2009, 10:34:12 »
millet neredesiniz ya.. pes mi ettiniz. oyun oynayan yok şut çekecek adam bulamıyorum. ;D

Çevrimdışı digitekniks

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #266 : 16 Haziran 2009, 09:05:16 »
Bune yaaaa sabah sabah puanlarım gözlerimin önünde takır takır indi 1300 puan düştü :((( Hay ben böle oyunun...

Çevrimdışı acunfirarda

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #267 : 16 Haziran 2009, 10:50:25 »
Bune yaaaa sabah sabah puanlarım gözlerimin önünde takır takır indi 1300 puan düştü :((( Hay ben böle oyunun...

digiteniks 10 günden fazladır bu oyunu oynuyorum ama hala neye görepuan kestiklerini anlamış deglim. birgün 1500 puanım gitt.. birgün 500 puanım gitti. 2 gün puanımsilinmedi. ama net olarak neye göre silme yapıyorlar anlamadım. sadece elimden geldigince bütün şutları cevaplıyorum ki şutlar daha sonra gol olmuşsayılmasın diye. sen de ona özen gösterirsen belki bu yardımcı olabilir.

Çevrimdışı digitekniks

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #268 : 16 Haziran 2009, 11:21:42 »

digiteniks 10 günden fazladır bu oyunu oynuyorum ama hala neye görepuan kestiklerini anlamış deglim. birgün 1500 puanım gitt.. birgün 500 puanım gitti. 2 gün puanımsilinmedi. ama net olarak neye göre silme yapıyorlar anlamadım. sadece elimden geldigince bütün şutları cevaplıyorum ki şutlar daha sonra gol olmuşsayılmasın diye. sen de ona özen gösterirsen belki bu yardımcı olabilir.

Abi valla sabah demiyom akşam demiyom gözüm kör olacak artık, şut bekletmiyorum devamlı karşılamaya çalışıyorum, emeğimize yazık artık devamlı siliniyor, devamlı siliniyor, tepedeki arkadaşların kullandıkları özel bi teknik mi var bir türlü anlayamadım:( Oyunu yapanların adamları mı var kendi adamlarına kazndırmak için silme filan yapıyolar diyorum :(

Çevrimdışı acunfirarda

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #269 : 16 Haziran 2009, 12:08:08 »

Abi valla sabah demiyom akşam demiyom gözüm kör olacak artık, şut bekletmiyorum devamlı karşılamaya çalışıyorum, emeğimize yazık artık devamlı siliniyor, devamlı siliniyor, tepedeki arkadaşların kullandıkları özel bi teknik mi var bir türlü anlayamadım:( Oyunu yapanların adamları mı var kendi adamlarına kazndırmak için silme filan yapıyolar diyorum :(

en tepedeki benim zaten.. taktiklerimi de ona göre veriyorum.. oyunu oynayanlarzaten bilirler bana oyun içinden kim msj atarsa anında cevap atıyorum. sürekli online durumdayım..benden de çok puan kesildi.. ama  2 gündür kesilmiyor. ben de demekki tümşutları karşılıyorum ondan kesmiyorlardır yorumunu yapıyorum.