10 kişi evet 1 kişi hayır dedi.
Beni ödül listesine dahil etmeyin lütfen. Sadece destek için katıldım.
arkadaşlar mrb ben magnum bende ödüllü favori kampanyasına üyeyim ve bende sizlerden oy bekliyorum adım magnum aşk evrenin mimarıdır ve sadece magnum videosu 2 tane evlilik teklifi videom var 2 sinede oy verirseniz sevinirim...
arkadaşlar mrb ben magnum bende ödüllü favori kampanyasına üyeyim ve bende sizlerden oy bekliyorum adım magnum aşk evrenin mimarıdır ve sadece magnum videosu 2 tane evlilik teklifi videom var 2 sinede oy verirseniz sevinirim...
arkadaşım keşke ilk mesajında destek istemeseydin,hem burası yeri de değil!
uyardığın için teşekkür ederim ama şunu söylemeliyim sevgi128 de arkadaşlardan destek beklediğini söylüyo neden ben söyleyince yeri olmuyo ?
Cevabınız kaydedilmiştir.
Katıldığınız için teşekkür ederiz
11. oy
sevgicim eşimizin adına falan üyelik alsak oy verebiliyor muyuz? yoksa aynı ıp den 1 kişi mi oy verebiliyor?
uyardığın için teşekkür ederim ama şunu söylemeliyim sevgi128 de arkadaşlardan destek beklediğini söylüyo neden ben söyleyince yeri olmuyo ?
açıklayayım arkadaşım sevgi onu destekleyenlere çekilişle hediye verecek yani kendi bir kampanya düzenlemiş. Sende bu tarz bir kampanya düzenlersen bu şekilde duyurabilirsin.
Cevabınız kaydedilmiştir.
Katıldığınız için teşekkür ederiz.
14. evet de benden geldi

uğurlu sayım da 14

inş kazanırsın