Gönderen Konu: Altıncı cadde 100 tl üzeri 50 tl çek + kargo bedava  (Okunma sayısı 1718 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2012, 11:16:28 Gönderen: admin »

Çevrimdışı Ruhpastasi

• Usta Kampanyacı
Ynt: Altıncı cadde 100 tl üzeri 50 tl çek + kargo bedava
« Yanıtla #1 : 22 Mayıs 2012, 11:17:04 »
İyi güzel ama daha önce alışveriş yapan var mı?  ::)

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #2 : 22 Mayıs 2012, 12:28:08 »
ben yapmadım alışveriş burdan henüz

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
Altıncı cadde Yarısı bizden + Kargo bedava
« Yanıtla #3 : 23 Mayıs 2012, 11:02:08 »
Bugüne özel, pek güzel fırsat! Altıncı Cadde üyeleri için "Yarısı Bizden, Kargo Bedava" kampanyası başladı. Müthiş indirimler sizleri bekliyor, acele edin!

Bugüne özel 100TL ve üzeri alışverişleriniz 50TL hediye çeki kazandırıyor + kargo bedava
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı technosister

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #4 : 18 Haziran 2012, 19:34:44 »
Merhabalar, altincicadde.com ürünleri göndermiyor
Altincicadde.com'dan yaptığım 3 siparişim de söz verilen süre içinde gönderilmedi. Zar zor iptal iptal ettiler, bu sefer geri ödeme yapmıyorlar ve sorduğunuzda yaptık diyorlar.

Firmanın daha duyarllı bir işletim anlayışı göstererek kredi kartımdan ödemiş olduğum ürünler için acil para iadesi gerçekleştirmesini talep ettim. Ama dinleyen yok.Böyle zorluk çektireceklerini düşünsem hiç bir şekilde sipariş vermezdim.Çok yazık.
Tüketiciler bu şekilde yalnızca para alıp ürün göndermeyen altincicadde.com gibi şirketlerden uzak durmalı. Müşterileri mağdur ederek çektikleri paraları " ürün gönderme süresi 2 hafta+iptal etme süresi 1 hafta+ geri ödemesüresi-bilinmiyor" gibi toplam sürede parayı kullanarak kar etme internet satıcılığı olmamalı, Amerikada bu sirketlerden cok var.
Uzak durun!!!!!
Sipariş vermeden  önce sikayet sitelerini de gözden geçirin yoksa çok başınız ağrır.
Sn. Tüketiciler siparişlerini yapacakları sirketleri seçerken, üründen memnuniyetsizlik veya almama durumunda paralarının kendilerinde kalacağı güvencesi verenleri tercih etmeliler ( ancak ürünü teslim aldığınızda para transferini onaylıyorsunuz)
iyi alışverişler

Çevrimdışı canan10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 18 Haziran 2012, 19:41:14 »
bende 2 sipariş vermiştim biraz geç geldi biri ama bilgilendirme yaptılar maıl attılar mıkrodalga ve tencere almıstım çok güzel paketlemişlerdi sorunsuz geldi benim sansıma galiba başta ben de korkmustum ürünler gelmeyecek diye.