Gönderen Konu: baby star  (Okunma sayısı 31125 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ibolya

• Deneyimli Kampanyacı
  • UĞUR BÖCÜĞÜM
Ynt: baby star
« Yanıtla #60 : 14 Ocak 2009, 13:01:59 »
benim kullanmadığım bez kalmadı,  hiçbirisi pişik falan da yapmadı, en son prima kullanmıştım, israil malı olduğunu duunca onu bıraktım, şimdi evy baby kullanıyorum, prima gibi kaliteli bi bez bence, hemi kremi de var, ülkerinmiş ayrıca, yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı, param memlekette kalsın dimi   ;D evy baby de pişik yapmadı gayet rahat kullanıyoruz yani, dyduğuma göre drlar aynı bezi kullanmyın ara ara deiştirin diyolarmış, bebeğin poposunun alışması açısından galiba, bilemiyorum tabi

Çevrimdışı ELVİN

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #61 : 15 Ocak 2009, 16:25:55 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
benim kullanmadığım bez kalmadı,  hiçbirisi pişik falan da yapmadı, en son prima kullanmıştım, israil malı olduğunu duunca onu bıraktım, şimdi evy baby kullanıyorum, prima gibi kaliteli bi bez bence, hemi kremi de var, ülkerinmiş ayrıca, yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı, param memlekette kalsın dimi   ;D evy baby de pişik yapmadı gayet rahat kullanıyoruz yani, dyduğuma göre drlar aynı bezi kullanmyın ara ara deiştirin diyolarmış, bebeğin poposunun alışması açısından galiba, bilemiyorum tabi
kızıma sadece prima pişik yapmadı.mecburen kullanıyorum.evy baby denemedim numune gelirse eğer denicem

Çevrimdışı ibolya

• Deneyimli Kampanyacı
  • UĞUR BÖCÜĞÜM
« Yanıtla #62 : 18 Ocak 2009, 21:40:31 »
numuna gndermiyolarmış bana öyle yazmışlardı ama ben aldım memnunum prima giibi kaliteli primaya gıcık kaptım şu israil olayı yüzünden, evy babyde ısrar edicem :)

Çevrimdışı akrep78

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #63 : 20 Ocak 2009, 11:09:50 »
ben dün istemiştim bu gün mail göndermişler çocuğumun bilgilerini istemişler gönderecekler sanırım. bekliyorum.

Çevrimdışı sehra

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #64 : 20 Ocak 2009, 14:20:48 »
neredeyse tüm bezleri kullandım diyebilirim en iyisi baby star bence hem adamlar en ufak şikayetinde ilgileniyorlar.. prima pişik yapmıştı hiç toz kondurmuyorlar kendilerine.. numune taleplerini de baby star geri çevirmiyor pek uzun zaman öne istemişseniz bi ara vermiyorlardı şimdi yine gönderim var. israil malı kullanmaktansa evy baby, baby star, molfix kullanalım ki en azından paramız bizde kalsın  >:( 

melis.se

• Ziyaretçi
« Yanıtla #65 : 20 Ocak 2009, 19:46:40 »
cok haklısın arkadasım valla ben stok bıle yaptım memnunum ozellıkle ıslak mendıl hedıyelı aldım mendıller muthıss   

Çevrimdışı ikbalelif

• Usta Kampanyacı
  • bütün mutsuzluklar kardeştir aynı dili konuşurlar
« Yanıtla #66 : 20 Ocak 2009, 22:20:55 »
cok haklısın arkadasım valla ben stok bıle yaptım memnunum ozellıkle ıslak mendıl hedıyelı aldım mendıller muthıss  
aynen pazar günü bende aldım üstelik her pakette 2 paket ıslak mendil hediyeli   zaten çocuklarımada baby star kullanıyorum..
bütün mutsuzluklar kardeştir
aynı dili konuşurlar

Çevrimdışı ibolya

• Deneyimli Kampanyacı
  • UĞUR BÖCÜĞÜM
« Yanıtla #67 : 28 Ocak 2009, 11:44:15 »
neredeyse tüm bezleri kullandım diyebilirim en iyisi baby star bence hem adamlar en ufak şikayetinde ilgileniyorlar.. prima pişik yapmıştı hiç toz kondurmuyorlar kendilerine.. numune taleplerini de baby star geri çevirmiyor pek uzun zaman öne istemişseniz bi ara vermiyorlardı şimdi yine gönderim var. israil malı kullanmaktansa evy baby, baby star, molfix kullanalım ki en azından paramız bizde kalsın  >:( 

aynen, türk malı olsunda isterse çamurdan olsun  ;)

biricik85

• Ziyaretçi
« Yanıtla #68 : 03 Şubat 2009, 02:56:13 »
banada 2 adet geldi kızımın kilosunu yazmıştım fakat mini boy yolladılar bende geri cevap yazdım mini boy yollamışsınız diye bugün postalamışlar yarın elimde olur

Çevrimdışı seker_lady

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #69 : 09 Şubat 2009, 14:19:28 »
Sn. xxxxx
BABY STAR'a gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Açık posta adresinizi ve bebeğinizin kullandığı bez boyunu veya kilosunu bildirdiğinizde, talebinizi değerlendirmek üzere yetkili birimimize aktaracağız.

Sağlık ve mutluluk dileklerimizle,

Ülker Tüketici Danışma Merkezi

Yeğenimize istedik olumlu cevap geldi  yerli malı Türk 'ün malı herkes onu kullanmalı ;)