1. RESİM - Makine Halısı: Sedef Shape: Araba Turuncu - %20 Pamuk- %80 Polyester
2. RESİM - Suni Kürk Halı: Elize: Lz 1050 Taş - El Yapımı Suni Kürk ve Halı
3. RESİM - El Halısı: Fantacy: DM07 Bej Kahve - 80% Viskoz, 20% Pamuk
şeklinde yolladım ben:)
katıldım kaç kişiye ödül var acaba???
Cuma günü Yarışması 9" adlı yarışmamız başlamıştır. Yarışmaya katılmak için ad-soyad, telefon ve 1. resim, 2. resim, 3. resim sırlaması belirtilerek "kalite, desen kodu, renk" yazılarak Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine gönderilecektir. Ürün bilgilerine Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin web sitemizden ulaşabilirsiniz.
Katılım Koşulları:
1. Başka bir e-posta adresine gönderilen cevaplar dikkate alınmayacaktır.
2. E-posta gönderen kişilerin Eko Halı Facebook sayfasını beğenmiş olması gerekmektedir.
3. 22.06.2012 Cuma günü saat 24:00 sonrasında gelen e-postalar dikkate alınmayacaktır.
4. Sonuçlar 23.06.2012 Cumartesi günü web sitemiz ve Facebook sayfamızda açıklanacaktır.
5. Aynı mail adresi ile iki defa katılım kabul edilmemektedir.
6. Hediyeler yarışma bitiminden sonra 7 iş günü içerisinde gönderilmiş olacaktır
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
cevaplarda benden olsun

1. Resim : Bebek ve Çocuk Halısı: Bebek Halısı: 305 Pembe
2. Resim : El Halısı: Jasmine: 082 059
3. Resim : Natürel Deri ve Patchwork Halı: Natürel Dana Derisi: PE 33 Standart
hediye bu hafta ne veriyor acaba?
Sanırım her hafta olan bir yarışma diyelim geçen hafta kazandım bu haftada kazanma şansım var mı arkadaşlar ?
Sanırım her hafta olan bir yarışma diyelim geçen hafta kazandım bu haftada kazanma şansım var mı arkadaşlar ?
"5. Aynı mail adresi ile iki defa katılım kabul edilmemektedir."
yazmışlar. farklı bir maille katılabilirsiniz sanırım
Cuma günü Yarışması 10" adlı yarışmamız başlamıştır. Yarışmaya katılmak için ad-soyad, telefon ve 1. resim, 2. resim, 3. resim sırlaması belirtilerek "kalite, desen kodu, renk" yazılarak Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine gönderilecektir. Ürün bilgilerine Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin web sitemizden ulaşabilirsiniz.
Katılım Koşulları:
1. Başka bir e-posta adresine gönderilen cevaplar dikkate alınmayacaktır.
2. E-posta gönderen kişilerin Eko Halı Facebook sayfasını beğenmiş olması gerekmektedir.
3. 29.06.2012 Cuma günü saat 24:00 sonrasında gelen e-postalar dikkate alınmayacaktır.
4. Sonuçlar 30.06.2012 Cumartesi günü web sitemiz ve Facebook sayfamızda açıklanacaktır.
5. Aynı mail adresi ile iki defa katılım kabul edilmemektedir.
6. Hediyeler yarışma bitiminden sonra 7 iş günü içerisinde gönderilmiş olacaktır — GELENEKSEL CUMU GÜNÜ YARIŞMASI - 10
sitelerinde bulamadım bulan var mı?
1.resimi bir türlü bulamadım.