0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kdv ve ötv yi biz ödemiyoruz ne vergisi?
roko'dan ps3 kazandığımda 120 TL vergi vermiştim notere.kazanmakla herşey bitmiyor yani
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinroko'dan ps3 kazandığımda 120 TL vergi vermiştim notere.kazanmakla herşey bitmiyor yani çok vermişsin. genelde 70 tl civarıydı. sanırım değerli evrak diye işlerken yalnız evrak bedeli aldılar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinroko'dan ps3 kazandığımda 120 TL vergi vermiştim notere.kazanmakla herşey bitmiyor yani çok vermişsin. genelde 70 tl civarıydı. sanırım değerli evrak diye işlerken yalnız evrak bedeli aldılar.3 sene önceydi tam hatırlamıyorum.noterde kar almıştır mutlaka.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinroko'dan ps3 kazandığımda 120 TL vergi vermiştim notere.kazanmakla herşey bitmiyor yani çok vermişsin. genelde 70 tl civarıydı. sanırım değerli evrak diye işlerken yalnız evrak bedeli aldılar.3 sene önceydi tam hatırlamıyorum.noterde kar almıştır mutlaka.320 gb ise vergisi de büyüktür
gaza gelmeyin ama araba bu Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin