0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aldım 8 tane.tanesi 1,5 liradan ( bir buçuk lira ) 1 tane de magnum double aldım 1,8 liradan komşunun ufak kızıda hergün yiyormuş ondadan şifreleri toplayacağım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaldım 8 tane.tanesi 1,5 liradan ( bir buçuk lira ) 1 tane de magnum double aldım 1,8 liradan komşunun ufak kızıda hergün yiyormuş ondadan şifreleri toplayacağım hangi markette 1,5 tl ye düştü ? ben görmedim. 2,5 tl den alıyorum. hatta migros ta bazı dondurmalarını 3 tl den satıyorlar. eee o da migros farkı. yerel markette bile hepsi 2,5 tl. nedense migros bazılarını 3 tlden satıyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaldım 8 tane.tanesi 1,5 liradan ( bir buçuk lira ) 1 tane de magnum double aldım 1,8 liradan komşunun ufak kızıda hergün yiyormuş ondadan şifreleri toplayacağım hangi markette 1,5 tl ye düştü ? ben görmedim. 2,5 tl den alıyorum. hatta migros ta bazı dondurmalarını 3 tl den satıyorlar. eee o da migros farkı. yerel markette bile hepsi 2,5 tl. nedense migros bazılarını 3 tlden satıyor.ben marketten almıyorum,toptancıdanda almıyorum.özel kontenjandan alıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaldım 8 tane.tanesi 1,5 liradan ( bir buçuk lira ) 1 tane de magnum double aldım 1,8 liradan komşunun ufak kızıda hergün yiyormuş ondadan şifreleri toplayacağım hangi markette 1,5 tl ye düştü ? ben görmedim. 2,5 tl den alıyorum. hatta migros ta bazı dondurmalarını 3 tl den satıyorlar. eee o da migros farkı. yerel markette bile hepsi 2,5 tl. nedense migros bazılarını 3 tlden satıyor.ben marketten almıyorum,toptancıdanda almıyorum.özel kontenjandan alıyorum özel kontenjan mı bakalım daha neler duyacağız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaldım 8 tane.tanesi 1,5 liradan ( bir buçuk lira ) 1 tane de magnum double aldım 1,8 liradan komşunun ufak kızıda hergün yiyormuş ondadan şifreleri toplayacağım hangi markette 1,5 tl ye düştü ? ben görmedim. 2,5 tl den alıyorum. hatta migros ta bazı dondurmalarını 3 tl den satıyorlar. eee o da migros farkı. yerel markette bile hepsi 2,5 tl. nedense migros bazılarını 3 tlden satıyor.ben marketten almıyorum,toptancıdanda almıyorum.özel kontenjandan alıyorum özel kontenjan mı bakalım daha neler duyacağız gene de çıkmaz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaldım 8 tane.tanesi 1,5 liradan ( bir buçuk lira ) 1 tane de magnum double aldım 1,8 liradan komşunun ufak kızıda hergün yiyormuş ondadan şifreleri toplayacağım hangi markette 1,5 tl ye düştü ? ben görmedim. 2,5 tl den alıyorum. hatta migros ta bazı dondurmalarını 3 tl den satıyorlar. eee o da migros farkı. yerel markette bile hepsi 2,5 tl. nedense migros bazılarını 3 tlden satıyor.ben marketten almıyorum,toptancıdanda almıyorum.özel kontenjandan alıyorum özel kontenjan mı bakalım daha neler duyacağız gene de çıkmazALLAH BiLiR çıkıp çıkmayacağını kısmeti veren o Sen istediğin kadar çıkmaz de
verdikleri araba bu sanırım Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin