Gönderen Konu: 39.Altın Kelebek TV Yıldızları Yarışması Ödülleri  (Okunma sayısı 4400 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kampany13

• Acemi Kampanyacı
  • **
Katılın kazanın
Geleneksel “Altın Kelebek TV Yıldızları Yarışması Ödülleri”nin 39´uncu yılı, yine görkemli bir şeklinde kutlanıyor. Her yıl olduğu gibi bu yılın zirvesindeki sanatçıları yine siz belirliyorsunuz. Gazete bayilerinden edinebileceğiniz ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin internet adresindeki formları bize ulaştırın, hem zirvedeki sanatçıları belirleyin hem de birbirinden değerli armağanlarımızı kazanma fırsatını yakalayın.

Nasıl katılacaksınız?
Noter huzurunda yapılacak çekilişe katılabilmek için, gazete bayilerinden edinebileceğiniz ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin internet adresindeki formları, belirtilen her dalda seçim yaparak adres ve kimlik bilgilerinizi eksiksiz olarak doldurmanız ve en geç 3 Haziran’a kadar elimizde olacak şekilde postalamanız gerekmektedir. Kampanya süresince Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin internet sitesine giriş yaparak ve Türkiye genelinde Hürriyet Gazetesi’nde yayınlanacak ve gazete bayilerinden ücretsiz verilecek formlara, televizyon yıldızlarının belirlenmesine yönelik olarak konularında (26 dal) yılın en başarılı buldukları sanatçılarını işaretleyerek ad-soyad, adres, doğum tarihi ve telefon bilgileriyle birlikte en son 3 Haziran 2012 tarihinde Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli, İstanbul adresinde olacak şekilde gönderenlere yönelik olarak yürütülecektir. Çekilişe katılmak için form üzerindeki adres ve kimlik bilgilerinin eksiksiz doldurulması gerekmektedir. Tek bir kişi tarafından doldurulan formlara çekiliş için tek bir katılım hakkı verilecektir. Mükerrer katılımlar elenecek ve bir kişiye birden fazla hediye verilmeyecektir. Kampanyaya dahil her sanat dalı için katılım bir ile sınırlıdır.

ÖNEMLİ NOT:
Bu kampanya, Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 04.05.2012 tarih ve B.07.1.MPİ.0.13.00.01-255.01.02/1361-5533 sayılı izniyle 10 Mayıs-27 Mayıs 2012 tarihleri arasında yapılmaktadır. Kampanya süresince Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin internet sitesine giriş yaparak (ücretsiz) ve Türkiye genelinde Hürriyet Gazetesi’nde yayınlanacak ve gazete bayilerinden ücretsiz verilecek formlara, televizyon yıldızlarının belirlenmesine yönelik olarak konularında (26 dal) yılın en başarılı buldukları sanatçılarını işaretleyerek ad-soyad, adres, doğum tarihi ve telefon bilgileriyle birlikte en son 3 Haziran 2012 tarihinde Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli, İstanbul adresinde olacak şekilde gönderenlere yönelik olarak yürütülecektir. Çekilişe katılmak için form üzerindeki adres ve kimlik bilgilerinin eksiksiz doldurulması gerekmektedir. Tek bir kişi tarafından doldurulan formlara çekiliş için tek bir katılım hakkı verilecektir. Mükerrer katılımlar elenecek ve bir kişiye birden fazla hediye verilmeyecektir. Kampanyaya dahil her sanat dalı için katılım bir ile sınırlıdır. Kampanyaya 18 yaşını doldurmayanlar katılamaz, kampanyaya katılsalar dahi ikramiye kazanmaları halinde bu ikramiyeler verilmez. ÖTV ve KDV hariç tüm vergi, yasal yükümlülük ve harcamalar talihliye aittir. İkramiye kazanan talihlilerin belirleneceği noter çekilişi 5 Haziran 2012 tarihinde saat 14.00’te 34212 Hürriyet Medya Towers Güneşli, İstanbul adresinde yapılacak ve kazananlar 8 Haziran 2012 tarihinde Hürriyet Gazetesi’nde ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinde açıklanacaktır.

Çevrimdışı mach1

• Usta Kampanyacı
Ynt: 39.Altın Kelebek TV Yıldızları Yarışması Ödülleri
« Yanıtla #1 : 17 Mayıs 2012, 17:11:19 »
yani hem internet sitesi hemde gazete bayinden alınan forumlar mı gönderilecek ?

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 17 Mayıs 2012, 17:14:52 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yani hem internet sitesi hemde gazete bayinden alınan forumlar mı gönderilecek ?

bende inceledim ama sanmıyorum eksik ve karışık bilgi olmuş.direk formu doldurmak yeterli olur kanımca.o mektupla yollayanlar için gazete formu.interneten direk form üzerinden yollanacaktır.ama tam belirtmemişler anlatım bozukluğu olmuş. ama dediğim gibi direk internetten form yollayınca kabul olur diye düşünüyorum
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı mach1

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 17 Mayıs 2012, 18:18:29 »

bende inceledim ama sanmıyorum eksik ve karışık bilgi olmuş.direk formu doldurmak yeterli olur kanımca.o mektupla yollayanlar için gazete formu.interneten direk form üzerinden yollanacaktır.ama tam belirtmemişler anlatım bozukluğu olmuş. ama dediğim gibi direk internetten form yollayınca kabul olur diye düşünüyorum

sanırım banada öyle geldi birde adaylarda yok sanırım biz yazacaz

Çevrimdışı winy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 27 Mayıs 2012, 18:57:13 »
daha ilk kez katılacaktım survey daha önce kullanılmış diyor ne yapmalı? bu soruyu okuyup bilipte cevap vermeyen en iyi hediyede yedek kalsın sırası gelmesin dileklerimle ;D cevap verende iphone u kapar umarım :-*

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
« Yanıtla #5 : 27 Mayıs 2012, 19:01:59 »
gecmısı sıl belkı işe yarar yada cerezlerı  :)

Çevrimdışı winy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 27 Mayıs 2012, 19:15:40 »
gecmısı sıl belkı işe yarar yada cerezlerı  :)

evet oldu saol iphone senin olacak olmalı :)

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 27 Mayıs 2012, 19:23:15 »
aday listesi nerede arkadaşlar
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı retkitosman

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 27 Mayıs 2012, 19:57:06 »
ben boş bıraktım valla nasıl olsa çekilişle belirlencek kazananlar :D :D
lonesome cowboy