istem Nasıl Çalışır ?
1.Adım - Kayıt Ol - HEDİYEKO.COM da bir hesap açmak için kaydolun. Kuralları ve Kullanım şartlarını mutlaka okuyun. E-posta adresinizi onaylamak için bir ileti alacaksınız. Aktivasyon işlemini gerçekleştirmeyen üye hiçbir üründen faydalanamaz.Aktivasyon işlemini kesinlikle gerçekleştiriniz.
2.Adım - Tekliflere Göz Atın - Tekliflerin listesini görmek için profilinizdeki "Teklifler" yazan yere tıklayın.
3.Adım – Üye Ol veya Tıkla Kazan - İlginizi çeken tekliflerin adlarının üzerine gelerek tıklayın. Yönlendirildiğiniz sayfadaki teklife üye olun veya sadece tıklayarak Eko kazanın.Üye olduğunuz teklif aktivasyon gerektiriyorsa mail adresinize gelen aktivasyon linkine tıklayarak açmış olduğunuz hesabı aktif ediniz.Aksi halde puanlarınız bakiyenize yansımayacaktır.Teklife üye olduktan sonra, ilgili teklifin altındaki formu doldurup onaylanması için gönder butonuna basarak teklifi tamamladığınızı bize bildirin.
4.Adım -Bekle. Tamamlanan teklife göre birkaç gün içinde teklif onayı ya da reddi alacaksınız. Ortaklık içinde bulunduğumuz site ya da şirketten teyit gelince teklifler onaylanmaktadır. Formu doldururken teklife üye olduğunuz mailinizi,teklifin adını doğru yazdığınızdan emin olunuz.
5.Adım – Ürün beğenin
Hesap bakiyesinden ekolarınızı takip edebilirsiniz. Hediyeler kısmından beğendiğiniz bir ürünü seçerek sipariş işlemini başlatınız. Ürün profil bilgilerinizdeki adrese ve isme gönderilecektir lütfen profil bilgilerinizi doğru giriniz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin