@aylean thramed i neden alamadınız ki ? tarihinimi geciktirdiniz ?
kızımın yaşı küçük geldi.Vermediler.
herşeyde bir hayır var öteki kazanacaklarınızın habercisiymiş dememki
inşallah bir yerine 2 tane kazanırsınız
Crax'tan çok istediğim rüyalarıma giren eualizer t-shirt kazandığımda, Mavi'den İstanbul t-shirti kazandığımda ve Lassa'dan duvar saati kazandığımda çok mutlu olmuştum.

Sonradan İpod shuffle; teknosa, tansaş çekleri falan da kazandım ama bunlar kadar sevinmedim nedense
bestfmden supurge kazanmıstım bu kadar iyi besey berklemıyodum kazandıgım en buyuk hedıye o oldu
Primadan kızım için kazandığım 1 yıllık bebek bezine sevindim en çok
Unutamadığım kampanyalar sıralamasında 1. sırada yeri değişmeyecek İpragaz 50. yıl kampanyası var.
Geçen sene bu zamanlarda başlayıp haziran ortasına kadar devam eden kampanyada
Tam 160 adet mutfak tüpü kazanmıştık.
Aygaz tüpler uzayda yarışmasından 8 adet mutfak tüpü.
Yine geçen sene bu zamanlarda başlayan Exper profesörü yakala oyununu 2 hafta kesintisiz oynayıp
Exper Karizma Notebook kazanmıştık.
Yine tüm bu yarışmalara devam ederken Electro word'ün yarışmasından 300 mt depar atarak kazandığım
Panasonica fotoğraf makinesini unutamam.
Barış Manço takliti ile HP netbook
Koş smarty den 12 adet dsmart uydu cihazı ve 1 yıl abonelik,
Garantibankası sinema yarışmasından 6 adet sinema gözlüğü
Sonra Teknosa sevgililer günü yarışmasından ipad2
Bir hafta önce Money Club'ın kartlarımıza yüklediği 630 tl money puan.
Ve hiç unutmadığım hediyeler sıralamasının son ikiside
Hanımın Lg den kazanıp bana hediye etmediği lg chocolate bl 40 ve Asus'un facebook sayfasından kazanıp yine bana hediye etmediği Asus Garmin A10 Akıllık telefondur.
Bunları hiç unutamam
biolog bu yazdıklarından sonra kazandığım bir iki parça küçük şeyle mutlu olamam ben.
Maşallah unutamadıklarının bunlarsa unuttuklarınızı hiç sormayalım.Allah artırsın.Güle güle kullanın.Bu forumda sizin bir yazınızı görmediğim gün forumda bir eksiklik hissediyorum.İyi ki varsınız.
Teşekkür ederim..
Saygılarımla bilmukabele..

biolog bu yazdıklarından sonra kazandığım bir iki parça küçük şeyle mutlu olamam ben. 
Küçükle başlayıp büyükle devam edeceksiniz.
Seneler öne eve gelen numunelerle sevinç çığlıkları attığımız günleride unutmayız.