100 ilanın 80inde fiyat yok, bence fiyat eklemek zorunlu olsun, eklemeyenlerin konusu silinsin.
urunun zaten gercek degerı olan lınkler koyuluyo alıcı olan ö.m la teklıf verıyo herkes arasında anlasıyoo bastan fıyat koyup pazarlıgı kapatamazsın kımseyi bısey ıcın zorlayamazsın çok mu zor gelıyo ö.m la sormak adama belkı adamaına gore fıyat vercek nerden bılcen
Fiyat ekleyenlerede yapilan hakaretlerden oturu daha once konusup karismamaya karar verdik..
Ben surekli alisveris yapiyorum forumda.. Pazarlik imkani takas imkani cok iyi oluyor ayrica..
Ben surekli alisveris yapiyorum forumda.. Pazarlik imkani takas imkani cok iyi oluyor ayrica..
sizi bulmusken sorayımmı ben mesajınızdan anladıgım kadarıyla hayır dedınız dimi
sizi bulmusken sorayımmı ben mesajınızdan anladıgım kadarıyla hayır dedınız dimi 
Msjlarima yenid bakayim..
Fiyat ekleyenlerede yapilan hakaretlerden oturu daha once konusup karismamaya karar verdik..
o zaman fiyatlara hakaret edenler cezalandırılsın. düşünsene markete giriyorsun hiçbir ürünün fiyatı yazmıyor. tam saçmalık.
Alıcak olan inan özelden hemen iletişime geçiyor. Diğer türlü şurda şu kadar arkadaş sen sahtekarsın vs sin lafları geçiyor.Onun yerine bu şekilde daha iyi diye işin içinden çıktık..
bu konuyu daha önce tartışı karışmama kararı aldık