bence bu fantadan bişe çıkmaz geçen haftanın çekilişine 36 kez ayrı maillerle katıldımama hiç birine vurmamış işin kötü yanı katılım sayısı hem az hemde yedek bile olamamışım bende bu durumu şikayet var coma şikayet ettim
36 farklı maille uye olmussunuz ama, sikayetinize cevap olarak aynı kisi olarak katılım yaptıgınız tespit edilmis olup cekilisten diskalifiye ettik sizi gibisinden bi cevap gelirse daha kotu bi durum sozkonusu bence ki fanta bunu goz onunde bulundurmustur
bu haftanın cevapları nedir arkadaslar
1 - 4
2 - 4
3 - 2
4 - 3
5 - 3
Bu haftanın cevapları :
1-3
2-4
3-3
4-4
5-1
cvplar için tsk arkadaslara katılıyorum bende 1 kez katılıyorum gecen haftalarda yedeklerın ıcındeydım ins gun gelır asıllardanda oluruz
cvplar için tsk arkadaslara katılıyorum bende 1 kez katılıyorum gecen haftalarda yedeklerın ıcındeydım ins gun gelır asıllardanda oluruz 
ben ummuyordum oldum , umarım bir sürprizle sizde kazanırsınız . ihtiyacı olan ve almaya durumu olmayanlar için diliyorum kazanmalarını
katılım için sadece anketı cevaplamak yeterlı mı
katılım için sadece anketı cevaplamak yeterlı mı
anketle birlikte 3 oyunuda oynucaksın oyunlardan 1 anketten 1 olmak üzere 2 çekiliş hakkı alıyosun
beyler - bayanlar, ankete önem vermeyin doğru yapmaya, ilk önce bende önem veriyordum fakat sonra amaaan dedim , az bir sey okuyup soruları cevapları sadece 1 tane falan bilmişim. O çekilişte de bana hediye çıkmıştı.