0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
huzurrrr
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhuzurrrr bilemedın superonlıne kazanmak ister
açıkcası 1 hafta boyunca eşim ve çocuklarım bana hizmet etse;ben onların sevdiği yemek ve faliyetleri değil onlar benimkileri yapsa ben kirletsem onlar temizlese ben dağıtsam onlar toplasa sonrasında da birde şık bir pırlanta kolye çok güzel olurdu yazdımbiraz ütopik oldu ama
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaçıkcası 1 hafta boyunca eşim ve çocuklarım bana hizmet etse;ben onların sevdiği yemek ve faliyetleri değil onlar benimkileri yapsa ben kirletsem onlar temizlese ben dağıtsam onlar toplasa sonrasında da birde şık bir pırlanta kolye çok güzel olurdu yazdımbiraz ütopik oldu ama lerzanım kalk bu uykudan rüyadasın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhuzurrrr bilemedın superonlıne kazanmak ister ohayat gailemiz zaten hiç çıkmazmı arkadas ola n huzurumuda bozdu son dakika totemi deniycem
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaçıkcası 1 hafta boyunca eşim ve çocuklarım bana hizmet etse;ben onların sevdiği yemek ve faliyetleri değil onlar benimkileri yapsa ben kirletsem onlar temizlese ben dağıtsam onlar toplasa sonrasında da birde şık bir pırlanta kolye çok güzel olurdu yazdımbiraz ütopik oldu ama lerzanım kalk bu uykudan rüyadasın ahahahhah cok guzeldı koptum..