Her gün 30-40 RT alanlar var biz bırakalım bence Tavan RT 233 biz daha sürünelim 
Ufak düşünüyorsun alt limit 250 den aşşağı olmaz...Açıkçası bu inanılmaz rayting nasıl sağlanıyor merak ediyorum mesajlara bakıyorum aklım gidiyor acaba ne kadar saçmalanırsa o kadar mı rayting alıyor?
erdem bey benim rt.leri de saysanız bi makbule geçer..zahmet olmazsa
Ultraerdem sanırım arazi geniş diye zarf atıyorsunda boşa gidiyor yahu ben yarışmaya katılmıyorum ki 178 retweet'im olsun...Allah tarafından retweet edilmiyorum eee şeytan'la da aram yok nerden gelecek retweet zaman olsa Bakırköy veya Erenköy'e uğrayıp en çılgın mesajaları alıp atardım tahmin ediyorum hanımellerde mesaj yapanların bu merkezlerde ciddi çalışmaları var yoksa bu kadar müthiş mesajlar çıkmaz........
arkadaşlar ben herkesi destekledim benide destekleyin lütfenn twitterden ilk hediyem olsun okadar uğraşıyorum
Tiwetter da mesajla rt lediğim arkadaşlar hariç herkesi tek tek kontrol ederek rt ledim
bi el atın şuna .son gün bugünn
Bugün sonmuş.RT lerinizi esirgemezseniz çok memnun olurum.
#annemucizeleri yarışmamız sona erdi. Mucizelerini bizimle paylaşan herkese teşekkür ederiz.
Yarışma kazananlarına 3 iş günü içerisinde direkt mesaj ile ulaşacağız. İlginiz için teşekkürler
#annemucizeleri yarışmamız sona erdi. Mucizelerini bizimle paylaşan herkese teşekkür ederiz.
Yarışma kazananlarına 3 iş günü içerisinde direkt mesaj ile ulaşacağız. İlginiz için teşekkürler
Teşekkürler,son kez bakar mısınız?Kaç Rt olmuş?