0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmagnum şeklindeki flas bellek kaç gb arkadaşlar bilen varmı inşallah gb dır ben artık magnumdan onuda beklemem ya hehe gb dir bence mb flas bellekler piyasadan kalkdı diye biliyorum ama mb'de olsa flas belleğin şekli çok hoş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmagnum şeklindeki flas bellek kaç gb arkadaşlar bilen varmı inşallah gb dır ben artık magnumdan onuda beklemem ya hehe
magnum şeklindeki flas bellek kaç gb arkadaşlar bilen varmı
skyp telefonuyla temossetini yada banyo setini takas etmek isteyen varmı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmagnum şeklindeki flas bellek kaç gb arkadaşlar bilen varmı inşallah gb dır ben artık magnumdan onuda beklemem ya hehe gb dir bence mb flas bellekler piyasadan kalkdı diye biliyorum ama mb'de olsa flas belleğin şekli çok hoş ben zaten ciddi söylemedim magnumun gönderdiği hamaklarla değerlendirdim magnumu o çıktı ortaya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinskyp telefonuyla temossetini yada banyo setini takas etmek isteyen varmı?Ben skype telefon kazanmıştım.Gelirse banyo seti ile takas edebilirim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinskyp telefonuyla temossetini yada banyo setini takas etmek isteyen varmı?Ben skype telefon kazanmıştım.Gelirse banyo seti ile takas edebilirim.eksik yazmışım pardon bende skyp telefonu var banyo seti ve termosseti ile değişebilirim
işine yaramıyorsa pahalı olsa ne yazar ilahi..
bakış açısı işte