0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben de devam butonu yoktu ben de anasayfadan puanlarını kullan hediye kazanı tıkladım öle girebildim oyunu da oynadım puanlarım da duruyo siz de ordan girmeyi bi deneyin bende öyle yaptım oldu..
ben de devam butonu yoktu ben de anasayfadan puanlarını kullan hediye kazanı tıkladım öle girebildim oyunu da oynadım puanlarım da duruyo siz de ordan girmeyi bi deneyin
ark be3n magnum aldım ama yenı kampanya şifresi degilmiş boşa gitti param 65 puanım var ille şifre istiyor aöma yenı kampanyalı magnum yok ne yapmalıyım sizce
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinark be3n magnum aldım ama yenı kampanya şifresi degilmiş boşa gitti param 65 puanım var ille şifre istiyor aöma yenı kampanyalı magnum yok ne yapmalıyım sizcebaşka marketten almayı dene yapabileceğin başka bişey yok..
banyo seti 20 tl. yahu bi de stokta yok yazıyo ilginç, stokta yoksa nasıl göndericekler Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin