0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
haftanın ödülü harika görünüyo ama bizde nerde o şans
Arkadaşlar üye olmadan oyunu oynayabilirsiniz bakalım bende üyelik açacağım birazdan..Hediyelerin resmini de koyarım oke..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar üye olmadan oyunu oynayabilirsiniz bakalım bende üyelik açacağım birazdan..Hediyelerin resmini de koyarım oke..cok saol ya acaba kaç puan kaldıgını gösterecek mi onu cok merak ediyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar üye olmadan oyunu oynayabilirsiniz bakalım bende üyelik açacağım birazdan..Hediyelerin resmini de koyarım oke..cok saol ya acaba kaç puan kaldıgını gösterecek mi onu cok merak ediyorum 32 puan veriyor arkadaşım..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar üye olmadan oyunu oynayabilirsiniz bakalım bende üyelik açacağım birazdan..Hediyelerin resmini de koyarım oke..cok saol ya acaba kaç puan kaldıgını gösterecek mi onu cok merak ediyorum 32 puan veriyor arkadaşım..hayır onu değil sıraylakazan hediyelerine puan verdiğimizde hediyeyi almamız için kalan puanı gerçi maillerle yapmıcaklar gibi görünüyo ama bir umut işte
Limitlerin düşmesini beklemiyoum ben artık.Yeni uye olan biri oyunlardan baya puan alıcak zaten o yuzden düşümezler artık eskiden puanlarını harcıyanalr daha şanssız bu durmda :S