bencedee onun sorumluluğunda değilkiii
bencedee onun sorumluluğunda değilkiii
kipadan aldiginiz ürünleri 15 gün icersinde sebebsiz bile iade edebiliyorsunuz
bana kazandıklarınızı buradan goremıyoruz dedı
Nedense kampanyalara hep kendi açınızdan bakıyorsunuz. Bu kampanya yapanlar hayır kurumu değil sevabına hediyeler vermiyorlar size, kampanya yaparken bir hedef belirlenmiş satış hedefi bu hedef doğrultusunda ne gerekiyorsa yapıcaklar siz ne kadar mail atarsanız atın onların okudukları tek şey satış çizelgesidir. Tek temennim firmanın bu kampanyada belirlediği hedefe ulaşması hatta geçmesidir. Hedefler ne kadar çok tutarsa kampanyalar o kadar çok artar hep bana demeyin al gülüm ver gülüm diyin 
Magnumu bedavadan dağıtmıyorlar piyasanın en pahalı dondurması sonuçta 6 hafta süreceğini vaadettiği kampanya için dolabı magnum dolduruyoruz sonrada caydık diyorlar sende bize kalkmış kendi açınızdan bakıyorsun diyorsun baştan böyle bi sistem yapsalardı bizde o kadar almasaydık
bende bunu anlatmaya çalıştım yani bedava kimse kimseye bişey vermez o ödüllerin kat kat fazlası onlara sermaye olarak döner kara bile geçerler buna paramla rezil olmak derim ben baştan en az 1 şifreyle katılıp puanları görmeye başlanır şartı konmuş olsaydı daha iyi olurdu
bana kazandıklarınızı buradan goremıyoruz dedı 
Bana söyledi hamak kazanmışsın diye kardeş..
birkaç gün önce aradığımda bir bayan bana da söyledi hamak kazanmışsınız diye. bugün arayan bayana sordum.. hediyemi teyit edelim sizinle bir kez daha dedim, biz göremiyoruz dedi... daha önce gördüklerini söyledim..birşey diyemedi.. bir kopukluk var , önce kendi aralarında netleşmeleri gerek .. sonra bize doğru düzgün anlatırlar ..