Gönderen Konu: Magnum - Sadece Oyna  (Okunma sayısı 131393 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Ynt: Magnum - Sadece Oyna
« Yanıtla #610 : 11 Haziran 2009, 23:08:40 »
Birden beşe kadar giden bir kullanıcının yorumunu ancak saygıyla karşılarız ama ne var ki hak ettiği eleştiriyi de zerre kadar da yaparız..Şimdi gel gelelim hediye kazanmaya..Yarışmada senden önde olanların birden fazla hediye kazanması hile değil başarıdır..Biz kutu kutu o kadar magnum alıyoruz sen gelmiş laf kalabalığı yapıp destek bekliyorsun..Ben 180 YTl lik magnum aldım..Kazandıklarımın tamamını da sana hitafen yazıyorum:

3 Hamak
2 Fincan
1 USB
2 İnce Telefon
3 Metal Termos
2 Banyo Seti
1 Çamaşır Sepeti
2 Tekin Acar..
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #611 : 11 Haziran 2009, 23:10:43 »
Devrim çamaşır sepetine bende 40 puan yatırdım sorna googleden aradım buldum.14 Liraymış :) Bi daha töbe dedim :)
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı conglomera

• Usta Kampanyacı
  • Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.
« Yanıtla #612 : 11 Haziran 2009, 23:11:13 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
evet hile yaptıktamı kazandık hayır git hile yapanlara anlat derdini ... bunun suçu ne kazanırım kazanmam ...

Ben senin verdiğin cevaba uyacak bir yazı yazmadım.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #613 : 11 Haziran 2009, 23:13:00 »
12345 ben savunma yapmadım.Haberin olsun da :)  İnan tartışmak için değildi. Sadece telefonda benim makinede benim olunca :) Arkadaşlar deyince uyandım hatta sanamı yazdı dedilerde yok dedim.. Genelde ole talihszilkler yaşiorumda :)

Neyse yumuşatın havayı kaznaın kaznaın herkes kazandın hepimize yeter oradaki hediyeler...

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #614 : 11 Haziran 2009, 23:13:39 »
Devrim çamaşır sepetine bende 40 puan yatırdım sorna googleden aradım buldum.14 Liraymış :) Bi daha töbe dedim :)

Verilen hediyelerin tamamı zaten stok fazlası ürünler..Su sebili veriliyordu ve 26 ytl idi..Ben dondurmayı seviyorum keyifle de yiyorum..Maraştayım Maraş dondurması kadar olmasa da Magnum bambaşka ;D

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #615 : 11 Haziran 2009, 23:15:29 »
Sana magnum yoliyayim bana kargoyla dondurma yolla :)  Erimeden gelmesi için bi formulu vardı sanırım dimi :)

Çevrimdışı ¢яєαтσя

• Usta Kampanyacı
  • ρѕу¢нσ™ - 35
« Yanıtla #616 : 11 Haziran 2009, 23:16:17 »
Alıntı
Senmiydin o.  :) Ben herzaman genel konuşurum arada üstüne alanlar nedense çok hediye kazananlar oluyor sanırım. (Bu arada kimin ne kazandığını bilmiyorum sadece öyle hissettim) Bir savunma oluyor hemen  :D  Dahada kazan ben birşey demiyorum sadece bir kampanyadan kazanıldıysan hala kazanacam diye zorlamanın anlamı yok başkalarına da şans verilsin diyorum ben. Bu yazdığımda genel.

Demıssın de arkadasım.
Başkalarının sansına engel olan kım. her yarısmaya katılma zaten baskalarının kazanmasına bır kere engel olmak dııl mı? senın kazanmana engel olan kım? kazandım kazaınyorum halada zorluyorum. aynı hedıyeden de kazanırım :S
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2009, 23:17:59 Gönderen: ¢яєαтσя »
-`.ılı.`Б`'-'Ǿяqiи⣠ÇâhtŁâq -`.ılı.`Б`'-

Çevrimdışı olcayy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #617 : 11 Haziran 2009, 23:16:38 »
evet ya, maraş dondurmasını tutarmı hiç magnum ;D ;D ;D

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #618 : 11 Haziran 2009, 23:17:43 »
Sana magnum yoliyayim bana kargoyla dondurma yolla :)  Erimeden gelmesi için bi formulu vardı sanırım dimi :)

Şoklu gönderirim sana ben ;D

Çevrimdışı conglomera

• Usta Kampanyacı
  • Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.
« Yanıtla #619 : 11 Haziran 2009, 23:28:20 »
Birden beşe kadar giden bir kullanıcının yorumunu ancak saygıyla karşılarız ama ne var ki hak ettiği eleştiriyi de zerre kadar da yaparız..Şimdi gel gelelim hediye kazanmaya..Yarışmada senden önde olanların birden fazla hediye kazanması hile değil başarıdır..Biz kutu kutu o kadar magnum alıyoruz sen gelmiş laf kalabalığı yapıp destek bekliyorsun..Ben 180 YTl lik magnum aldım..Kazandıklarımın tamamını da sana hitafen yazıyorum:

3 Hamak
2 Fincan
1 USB
2 İnce Telefon
3 Metal Termos
2 Banyo Seti
1 Çamaşır Sepeti
2 Tekin Acar..

Kullanıcı adına takılma uğraşamam öyle boş işlerle. Yap eleştiri tabide ben eleştiri göremedim yazında. Takılmışsınız hileye ben hile yapıyorsunuz demedim bir, ikincisi de yazılarım genel üstüne alanlar yarı savunmalı cevap veriyor. Kimse kimseden önde değildir. Bende çok şanslı biriyim ama o kadar uğraşmıyorum kampanyalarla hayatta yapacak daha önemli işler var. Şans bir başarıda değildir başarının asıl kaynağı çalışmaktır. İstersen 783915 tane kazan ben sadece aza kanaat edip diğer kişilere de şans verin diyorum. Ben şahsen hiçbir kampanyaya kazandıktan sonra devam etmem ikinciside gelsin diye çünkü bu forumda bile "ya bende kazanmak istiyorum" diye bas bas bağıranlar var. Onlarında şansı artsın bir yerde.