Gönderen Konu: Magnum - Sadece Oyna  (Okunma sayısı 131392 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

balpötüşü

• Ziyaretçi
Ynt: Magnum - Sadece Oyna
« Yanıtla #600 : 11 Haziran 2009, 20:48:13 »
ben hala kazanmadım bişey kaç hafta oldu bilmiyorum bile ;Dama puanlarımı biriktirmişim birinde 78 birinde 68 galiba.son haftada hepsini yatırcam beğendiğm bişeye nasipse olur artık napayım ;D

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #601 : 11 Haziran 2009, 20:51:35 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ben 2. hafta bıraktım bu kampanyayı çünkü forumda genelde aynı kişilerin tabiri yerindeyse kapanın elinde kalıyor. Çünkü kimse doymuyor ben bir tane aldım yeter diğerleride kazansın düşüncesi hiç yok. İllaki sülale adına katılınacak. Bu tarz mesajları belki 10 kere yazdım ama sadece 1 destek geldi. Kimsede ders çıkarmıyor bundan aksine hep eleştri geliyor. Sonuçta taş atıpta yorulmuyorsunuz. Merak ediyorum aynı ürünlerden birden fazla kazananlara hayır geliyormu, kullanıcı adını şuan hatırlayamıyorum ama fotoğraf makinesini çaldıran telefonunu düşüren biri vardı galiba forumda. Olmasını istemem ama biryerlerden çıkıyor işte.

para mı veriyorum, şifremi giriyorum, taktik uygulayıp puanlarımı yatırıp kazanıyorum. hile mi yapıp kazandım ki buradan kazandığım başka bir yerden çıksın? hakkım ile kazandım hepsini. birden fazla kazanan diğer arkadaşlarda aynı şekilde, şifre girdiler, puan kazandılar, yatırdılar aldılar. şifreyi girdikten sonrada istedikleri kadar kazanabilirler.  biraz düşünüp konuşalım lütfen.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #602 : 11 Haziran 2009, 20:56:10 »
130 milyon yatırdım valla ... Halende karşılıgını alamadım.Ayrıca fotograf makinemi buldum...Telefon sa gitti evet ama olsun.. Hak yediğimi ben zannetmiyorum pek.Kendi adıma alışveriş kampanyalarına girip tonla para harcayan biriyim.Kazanacam derken kaybettiklerim daha fazladır.

130 milyona mudoya gidip istediklerimide alırdım ama bulaştım bi kere diye devam edioruz.Ayrıca bunda şans işi tamamen.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı ¢яєαтσя

• Usta Kampanyacı
  • ρѕу¢нσ™ - 35
« Yanıtla #603 : 11 Haziran 2009, 21:09:56 »
ben 20 tane aldım. sonucta bu bır oyun uzulmemek kımseye pay cıkarmamak lazım. adamın bırı 500 dondurma alıp 5000 puan yapıp butun hedıyelerden kazanırsa hakkıdır hakka tapan magnumcunun ıstıklal. kımsenın laf soylemeye hakkı yok. emeğe saygı please :)
-`.ılı.`Б`'-'Ǿяqiи⣠ÇâhtŁâq -`.ılı.`Б`'-

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #604 : 11 Haziran 2009, 21:14:55 »
evet hile yaptıktamı kazandık hayır git hile yapanlara anlat derdini ... bunun suçu ne kazanırım kazanmam ...
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

Çevrimdışı sevgi128

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #605 : 11 Haziran 2009, 21:39:02 »
bu haftanın hediyelerinden hiç birini kazanamadım.

Önceki haftaların hediyelerinin hepsini topladın yani -. Ben ilk 2 haftanın hediyelerini gördüm sadece 3 ve 4 te ne vardı onu bile bilmiyorum.
şimdiye kadar termos ve sehba kazandım.Bu kadar

Çevrimdışı sevgi128

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #606 : 11 Haziran 2009, 21:41:15 »
kampanyalı magnum halen buraya gelmiş değil,Kardeşim başka bir ilde oturuyor,Ordan gönderdi birkaç tane.1.haftadan bir şey kazanamadım.Geçen haftaya kadar da katılamadım şifrem olmadığı için.Bu haftada şansızım işte.

Çevrimdışı conglomera

• Usta Kampanyacı
  • Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.
« Yanıtla #607 : 11 Haziran 2009, 22:57:58 »
130 milyon yatırdım valla ... Halende karşılıgını alamadım.Ayrıca fotograf makinemi buldum...Telefon sa gitti evet ama olsun.. Hak yediğimi ben zannetmiyorum pek.Kendi adıma alışveriş kampanyalarına girip tonla para harcayan biriyim.Kazanacam derken kaybettiklerim daha fazladır.

130 milyona mudoya gidip istediklerimide alırdım ama bulaştım bi kere diye devam edioruz.Ayrıca bunda şans işi tamamen.

Senmiydin o.  :) Ben herzaman genel konuşurum arada üstüne alanlar nedense çok hediye kazananlar oluyor sanırım. (Bu arada kimin ne kazandığını bilmiyorum sadece öyle hissettim) Bir savunma oluyor hemen  :D  Dahada kazan ben birşey demiyorum sadece bir kampanyadan kazanıldıysan hala kazanacam diye zorlamanın anlamı yok başkalarına da şans verilsin diyorum ben. Bu yazdığımda genel.

Çevrimdışı conglomera

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #608 : 11 Haziran 2009, 23:00:02 »
Ben 2. hafta bıraktım bu kampanyayı çünkü forumda genelde aynı kişilerin tabiri yerindeyse kapanın elinde kalıyor. Çünkü kimse doymuyor ben bir tane aldım yeter diğerleride kazansın düşüncesi hiç yok. İllaki sülale adına katılınacak. Bu tarz mesajları belki 10 kere yazdım ama sadece 1 destek geldi. Kimsede ders çıkarmıyor bundan aksine hep eleştri geliyor. Sonuçta taş atıpta yorulmuyorsunuz. Merak ediyorum aynı ürünlerden birden fazla kazananlara hayır geliyormu, kullanıcı adını şuan hatırlayamıyorum ama fotoğraf makinesini çaldıran telefonunu düşüren biri vardı galiba forumda. Olmasını istemem ama biryerlerden çıkıyor işte.

para mı veriyorum, şifremi giriyorum, taktik uygulayıp puanlarımı yatırıp kazanıyorum. hile mi yapıp kazandım ki buradan kazandığım başka bir yerden çıksın? hakkım ile kazandım hepsini. birden fazla kazanan diğer arkadaşlarda aynı şekilde, şifre girdiler, puan kazandılar, yatırdılar aldılar. şifreyi girdikten sonrada istedikleri kadar kazanabilirler.  biraz düşünüp konuşalım lütfen.

Cevap yazdım genel olarak senin yazına da cevap olsun. Tekrar diyorum kimsenin kazandığında, aldığında, ...vs gözüm yok hatta Allah daha çok versin. Hatta gözü doysun  :D

Çevrimdışı conglomera

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #609 : 11 Haziran 2009, 23:02:10 »
ben 20 tane aldım. sonucta bu bır oyun uzulmemek kımseye pay cıkarmamak lazım. adamın bırı 500 dondurma alıp 5000 puan yapıp butun hedıyelerden kazanırsa hakkıdır hakka tapan magnumcunun ıstıklal. kımsenın laf soylemeye hakkı yok. emeğe saygı please :)

Dediğin olayda ayrı bir istisna. 500 magnum alana kadar verilenlerin hepsinin parasını zaten sağlamış gidip elden alsa daha çabuk elde etmiş olur. Ama yarışmanın atraksiyonu var sonuçta.