yılın olayı gerçekleşmiş ne ilk gün ne 2. gün yorum yazan yok nerdeyse, insan sürekli konuyu üste taşırdı yahu ne yaptınız böyle 
istedikki kimse almasın sadece biz alalım
serbest kürsüde konu açılmış görmeyen çok olmuştur, en son yazılan konularda serbest kürsü yazıları çıkmıyor çünkü.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinburaya baksaydınız görürdünüz ayrıca kartınızda yüklü olduğundan nasıl bu kadar eminsiniz, benim 25 kartımın 25i de boştu
yılın olayı gerçekleşmiş ne ilk gün ne 2. gün yorum yazan yok nerdeyse, insan sürekli konuyu üste taşırdı yahu ne yaptınız böyle 
istedikki kimse almasın sadece biz alalım
serbest kürsüde konu açılmış görmeyen çok olmuştur, en son yazılan konularda serbest kürsü yazıları çıkmıyor çünkü.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
buraya baksaydınız görürdünüz ayrıca kartınızda yüklü olduğundan nasıl bu kadar eminsiniz, benim 25 kartımın 25i de boştu
Herkes senin kadar bahtsız bedevimi panpa.
Şimdi aldığım bir habere göre ki haber kaynağı çok sağlam.
Migros 7-8-9 Mayıs günleri 1 gün geçerli olmak şartıyla günde 5000 money club üyesine, toplamda 15000 üyeye 30 tl hediye yüklemiş.
Çekler yüklendikleri gün geçerli olup ertesi gün silinmiş..
Tam kafaya sıkmalık bir haber verdim değil mi?
ayın 8inde tıkla kazan için baktım 3 kartımda boştu
ayın 9 unda da baksaydın belkide hepsinde 30 money vardı, üzülme biçok kişi bu konu serbest kürsüye açıldığı için hiç bakma şansı yakalayamadı
ayın 9 unda da baksaydın belkide hepsinde 30 money vardı, üzülme biçok kişi bu konu serbest kürsüye açıldığı için hiç bakma şansı yakalayamadı
yapma yaa eşim yolsa uğrayalım dedi gerek yok baktım dedim keşke gitseymişim ne biliyim forumdanm çıkmıyorum hiç diyen de olmadı
hersey kısmet bence demkkı daha once yuklenmıs bıze son gun baktıgımız ıcın cıkmadı nasıp