konuyu ben açmıştım gerçekten herkes çok güzel maceralar yaşamış ben de gittiğimde tek kartım yanımdaydı 30 tl yi görüncr hemen gittim eve diğer kartları aldım ama sonuç hüsran
Money Club çılgınlıklarına devam edecek gibi görünüyor

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinMoneyClubKart @MoneyClubKart
İnanılmazın büyüsüne kapıldık, kendimizi İnanılmaz Olaylar'dan alamadık diyenler! Daha fazlası için: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
of ya kaçırmışız ayın 8 inde niye hiç yorum yok

10 sayfanın 8 i ayın 9 unda yani son gün yazılmış onuda göremeden bitmiş
yılın olayı gerçekleşmiş ne ilk gün ne 2. gün yorum yazan yok nerdeyse, insan sürekli konuyu üste taşırdı yahu ne yaptınız böyle
yılın olayı gerçekleşmiş ne ilk gün ne 2. gün yorum yazan yok nerdeyse, insan sürekli konuyu üste taşırdı yahu ne yaptınız böyle 
istedikki kimse almasın sadece biz alalım
Yılın değil yarım yüzyılın olayı bu..Migros 50. yılına özel verdi bu hediyeleri.
Bir dahaki hediyelerini 100. yılında verecekmiş.Sabırsızlıkla bekliyorum..
istedikki kimse almasın sadece biz alalım
serbest kürsüde konu açılmış görmeyen çok olmuştur, en son yazılan konularda serbest kürsü yazıları çıkmıyor çünkü.