devam etse keşke yada haftasonu tekrar olsa
ben baktım, dün de yoktu bugün zaten yok
nivea duş jeli aldım kös kös döndüm
ben dün carsıdaydım tansastan alışveriş yaptım migrosa ugramak aklıma gelmedi bugun gittim kampanya bimiş sans işte
ben dün carsıdaydım tansastan alışveriş yaptım migrosa ugramak aklıma gelmedi bugun gittim kampanya bimiş sans işte
goz gore gore kacırdık bu kampanyayı gercekten uzuldum sımdı
dün gittim ama boşuna gitmişim hiçbir kartımda yoktu
goz gore gore kacırdık bu kampanyayı gercekten uzuldum sımdı
bende devamlı migrosa giderdim bir kac ürün tansasta uygun olunca tansstan alışverişimi yaptım pişman oldum ya
bu money visa çıkartmak için kefil çalışma şartı varmı
ha birde yıllık kart aidat ücreti
ya eyefive şu yazın yüzünden kredi kartlı bişey sandım gitmedim money visa ile kart aidatı arasında nasıl bir ilişki kurdun acaba

foruma yazarken biraz daha mantık çerçevesinde yazsan hepimiz için sağlıklı olacak
bu money visa çıkartmak için kefil çalışma şartı varmı
ha birde yıllık kart aidat ücreti
ya eyefive şu yazın yüzünden kredi kartlı bişey sandım gitmedim money visa ile kart aidatı arasında nasıl bir ilişki kurdun acaba
foruma yazarken biraz daha mantık çerçevesinde yazsan hepimiz için sağlıklı olacak
kardeş kusura bakmada sorun sende

bu akçıncı oldu buna benzer konuları öncesi sonrası.before-after yapmadan okuyorsun

arkadaşın birisi money visa karta daha fazla avantaj yapıyorlar türünden birşey yazdı.bende visa kart kredi kartı diye sordum kefil ve çalışma şartı varmı diye

okusaydın önceki yazılanları.
gidip bakan varmı migrosa devam ediyomu diye .. çok içime oturdu da
şimdi geldim migrostan..yok arkadaşlar..dün vardı bugün yok