müsteri hizmetlerini aradım ama kartıma bakarlarmı diye

bu indirim tüm müşterilerimize yüklendi kasada şansa düşüyor falan dedi bende arkadasım kioskta görmüş dedim kimi kart sahıpleri görüyor kimi göremiyor dedi migrosta uzak bana var mı kartımda cok merak ettim
aynen bende merak içindeyim valla nolurdu görünseydi sitede olduğunu bilsem bırakır bebeyi gider bezlerini alır gelirdim valla ama şimdi gidipte sinir olup dönmek var
bi gelişme varmı herkesde varmıymış herkes migrosamı gitti
eşim şuan alışverişi tamamlıyor kasada.
30 tl yi geçmeden kullanılabiliyormuş. geçerseniz kullanamıyorsunuz. 50 tl ve üstünde geçerli oluyormuş o zaman.
ayrıca kioskta görünmeyen kartlara kasadan baktırdı. kioskta görünmeyen kasada da yok boşa oyalanmayın.
benim anladığım eski kartlara yüklemişler. bizim 2011 de aldığımız 2 kartımız vardı onlara yüklenmiş. 2012 de 4 kart daha aldık onlarda bişey yoktu.
ayrıca o iki kartla alışverişte yapmadık tekrar söylüyorum.
bence gitme imkanınız varsa migrosa gidin bi deneyin derim..
Siz siz olun, Migros’ta yaşayacağınız İnanılmaz Olaylara hazırlıksız yakalanmayın! 8-9 Mayıs tarihlerinde Money Club Kart’ınızla alışverişinizi yapın, şanslı 5000 kişiden biri olun, sürpriz bedava alışveriş fırsatını yakalayın.
bu herhalde facebookda var
tansasta gecmezherhalde dımı mıgros cok uzak
internetten baıknca gözüküyor mu bari
niye geçmesin geçer bence moneye yüklenenleri tansastanda alabiliyoruz sonuçta buda kartta
ooof mıgros cok uzak esım hayatta gıtmez