Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinKampanyamız 20 Mayıs saat 24:00' da sona erecektir.
Kampanya Şartları :
*ROMEO PIRLANTA SAYFASINI BEĞENMEK : Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin*YORUM OLARAK BEĞENDİM PAYLAŞTIM YAZARAK KAMPANYAYI HERKESE AÇIK ŞEKİLDE PAYLAŞMAK.
*YORUMUNU VE ROMEO PIRLANTA FACEBOOK SAYFASINI BEĞENDİRMEK.
( 1 YORUMU 1 KİŞİ BEĞENEBİLİR. İNCELENECEKTİR.)
*SADECE KATILANLAR SİTEYE ÜYE OLACAKLAR.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinSADECE BEĞEN -PAYLAŞ YAPAN 1 ÇEKİLİŞ HAKKI
15 BEĞENİ : 2 ÇEKİLİŞ HAKKI
50 BEĞENİ : 3 ÇEKİLİŞ HAKKI
100 BEĞENİ : 4 ÇEKİLİŞ HAKKI
*ŞARTLARI EKSİKSİZ YERİNE GETİRENLER ARASINDAN FİRMAMIZIN SEÇECEĞİ 1 KİŞİ GÖRSELDEKİ PIRLANTA KOLYENİN SAHİBİ OLACAKTIR.
SADECE BEĞEN -PAYLAŞ YAPAN 1 ÇEKİLİŞ HAKKI ŞARTI EKLENDİ HERKES KATILABİLİR.....
Pırlanta super hedıyeymıs sanslı olayımmm kısmet
pırlanta değilki o

bunarda kimi kandırıyor anlamadım gümüş üstü atomize taş

pırlantayı kim kaybetmişki bunlar bulmus favoriden kazandık altın üstü atomize tastı
Pırlanta olmasada olur gümüş bile olsa verilen her çör çöpden 50 kez iyi 10 tllık urun kazanmak ıcın fırmalar 40 takla attırıyorlar 500 tllık hedıye vermıs fırma helal olsun derım ben.
bir de birşeymiş gibi beğeni topla işin gücün yoksa

cık cık cık
ya ben size türlü teneke konservesinden kolye yapayım

içi sapsarı altın sanarlar
arkadaşlar sonucta hediye degilmi bircok admin kendi arkadaşlarına veriyor hediyeleri ki bunların bi cogunu hepimiz tanıyoruz ki kimsenin günahını yinede almak istemiyorum bir kampanya paylaşayım dedim pişman oldum valla paylaştıgıma bende ariş pırlanta dan kazandım altın yerine gümüş geldi sonucta hediye yani ugraşmak istemeyen ugrasmaz tabiki o ayrı bir konu ama bu konuyu serbest kürsüde konuşun isterseniz belki kazanmak isteyenler olur en azından onların kafası karışmaz millet 5 tl lik şey icin bile bir sürü fake hesaplarını kullanıyo insanlar isteyen varsa toplar yapar amann bana neyse işte bidaha kampanya paylaşırmıyım bilmem:)