site aynı site bende kaç zamandır mail atmıyorlar diyordum ne oldu da site ismini değiştirdiler yada site sahipleri arasında anlaşmazlıkmı oldu rakip site açtılar

0lira da olan mail adresimi yazdım kabul etti kaydettik dedi bakalım ne olacak
bugun mail geldi aktivasyon maili yakında açacaklar siteyi sanırım
İlk ürün Bakras'tan Özel Tasarım Ruj Kılıfları imiş.
İhtiyacı olana tabi. Site yine yoğunluktan dolayı olsa gerek, kitlendi. Ah şu siteyi açmadan önce doğru düzgün bi test etseler, o kadar beklettiler. Eminim ürünün verildiği saatte de aynı olay yaşanacaktır.
Edit: Site düzeldi, kayıt alınıyor.
pasif yapmışlar kullanamıyorum malesef neden öle oldu anlamadım benim gibi olan varmı acaba
benim de pasif neden oldu bende anlamadım???
Facebook Sayfalarında Böyle Yazmışlar ;
NESTLE BOL ÇİKOLATALI BİSKÜVİ KAMPANYASI YARIN!
Yarın e-postanızı kontrol etmeyi unutmayın!
Kampanya sayfasını görmek ve üye olmak için tıklayın.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Değerli üyelerimize önemli duyuru:
Merhaba,
Her haneden şimdilik bir üyelik onaylıyoruz. Amacımız; ürünlerimizin olabildiğince çok haneye girmesi ve mümkün olduğunca farklı üyelerin ürünlerimize ulaşması. Bu nedenle maalesef şimdilik aynı haneden birden fazla üyemizin üyeliğini aktif hale getiremiyoruz. Eğer aynı haneden iki ya da daha fazla üyelik başvurusu yapmışsanız ve tüm hesaplarınız pasifize edilmişse lütfen bizleri yine bu sayfa üzerinden mesajla ulaşarak haberdar ediniz.
Aynı şehirde ya da başka şehirlerde yaşayan akrabalarınız, dostlarınız için yaptığınız başvurular bu duruma dahil değildir. Takdir edersiniz ki siteye hiç girmeyen, siteyi bilmeyen kişilerin üye olması ve ürün/hizmet alması diğer üyelerimize yapılan bir haksızlık oluyor ve bu da ziromani.com site yönetimi olarak kabul edebileceğimiz bir durum değil.
Bizi anlayacağınızı umuyor ve ilginize teşekkür ediyoruz.
ziromani.com ekibi
ZİROMANİ.COM'DAN TÜRKİYE'DE BİR İLK!
ZİROMANİ.COM ÜYELERİNE REALKOM JEAN HEDİYE!
İlk kampanya erkek üyelerimiz için geliyor.
Hiçbir ücret ödemeden REALKOM JEAN'e sahip olabilirsiniz...
Kampanyayı bekleyin. Burada her şey ziromani.
ziromani.com ekibi

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
davetiye gönderebilecek var mı