arkadaşlar huggies in sitesine girip numune isteginde bulunursanız numune çocuk bezi yolluyorlar bilginize...
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
huggies sitesinde numune için Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin dan kayıt yapın diyor ama orada öyle bir kayıt yeri yok. nasıl numune isteyebiliriz?
Kayit olun veya giris yapin dan kayıt yapın diyor ama orada öyle bir kayıt yeri yok. nasıl numune isteyebiliriz?
huggies in sitesine üye olduktan sonra bize danışın bölümünden numune isteyebilirsin.geçen sene ve bu sene bana yollamışlardı...
Kayit olun veya giris yapin dan kayıt yapın diyor ama orada öyle bir kayıt yeri yok. nasıl numune isteyebiliriz?
huggies in sitesine üye olduktan sonra bize danışın bölümünden numune isteyebilirsin.geçen sene ve bu sene bana yollamışlardı...
arkadaşlar huggies ten mail geldi bugün numune kampanyasına yakında başlıcaklarmış bilginize...
e ben buraya üyeymişim zaten, du bi talepte bulunuyum bakim
yav neresinden isticez bunu, önüme enemicibebekbezi.com adresinden isteyin diye yazı geliyo ama oraya girince de acayip bişeyler geliyo becerebilen varsa anlatabilirmi acaba
yav neresinden isticez bunu, önüme enemicibebekbezi.com adresinden isteyin diye yazı geliyo ama oraya girince de acayip bişeyler geliyo becerebilen varsa anlatabilirmi acaba
bana mail atmışlar numune dagıtımına yakında başlancakmış...bilgin olsun arkadaşım..
bana mail atmışlar numune dagıtımına yakında başlancakmış...bilgin olsun arkadaşım..
hmm teşekkür ederim de üyeliğim dışında ekstra bişey yapmıcakmıyım ben onu anlamadım
banada öyle yazan bir mail geldi yakında başlıycakmış...