Gönderen Konu: Annem, pastam ve ben  (Okunma sayısı 1012 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
  • Sabır şükür,dua açar her kapıyı
Annem, pastam ve ben
« : 03 Mayıs 2012, 15:16:13 »
Kent Meydanı AVM bu yıl 3. kez Anneler Günü’nü “tatlı” bir etkinlikle kutluyor. Anneleriyle pasta yaparak tarifiyle birlikte Kent Meydanı AVM’ye ulaştıranlar harika hediyeler kazanıyorlar. (Afişte hediyeleri görebilirsiniz).

Katılmak çok basit:

Çocuğunuzla beraberce yaptığınız pastanın tarifini ve pastanın son bitmiş halini gösteren fotoğrafı (fotoğraf da siz de olun) e-mail adresine gönderiyorsunuz.

Kafkas Pastaneleri Şefi Yılmaz Tekin, Kent Meydanı Avm Pazarlama ve Reklam Yönetmeni Emel Çelikkol ile ve ben tatlı tatlı fotoğraf ve tarifleri değerlendireceğiz.

Katılımlar Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin e-mail adresine yapılacak. Samsung, Toyzz Shop, Porland, English Home ve Tefal’in de desteklediği yarışmada kazananlar birçok güzel hediyenin de sahibi olacaklar. Yarışmaya son katılım tarihi 10 Mayıs 2012 olarak belirlendi. Kazananlara hediyeleri 12 Mayıs Cumartesi günü 13.30′da Kent Meydanı AVM açık alanda kazananlara teslim edilecek.

Unutmayın, son katlım 10 Mayıs!

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Kaf dağı kadar yüksekte oIsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma! Her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzüIürsün..

Çevrimdışı ilginç

• Usta Kampanyacı
Ynt: Annem, pastam ve ben
« Yanıtla #1 : 03 Mayıs 2012, 15:29:05 »
istanbul içinmi sadece :(