bilgisayarım kendi kendine outlook , hesap makinesi vb. programları periyodik olarak açıyor.Bilgisayara tamamen format attım hala devam ediyooorr sorunn nedir bilen varsaa yardımcı olursa sevinirim.
Bu tarz şaka virüsleri var.Örneğin cd-rom falan açılıyo.Öyle birşey olabilir.
Başlat-Çalıştır-msconfig yaz.ordaki pencerede başlangıç sekmesine tıkla,kendiliğinden açılan programların yanındaki tiki kaldır.Belki sorun düzelir.
bilgisayarıma tamamen format attım C ve D ye hiç bir program kalmadı fabrika çıkışı gibi olduu ama programlar açılıyooo işte arada
bilgisayarım kendi kendine outlook , hesap makinesi vb. programları periyodik olarak açıyor.Bilgisayara tamamen format attım hala devam ediyooorr sorunn nedir bilen varsaa yardımcı olursa sevinirim. 
bahsettiğin programlar multimedya klavyelerden tek tuşla açılabilen programlardan. yani yanlışlıkla falan basmayasın. üzerine bişey koyarsın falan. format yemiş bir pc böyle şeyler yapmaz çünkü
Klavyende eger outlok ve hesap makınası kısayolları varsa ondan dogan bır arıza olabılır. Klavyeyı cıkar bır sure sorun kesılırse klavyeyı cope at yenısını al
klavyeyi laptoptan ayırmam zor olucakk

sağolunn

ama herhamlde dediğiniz gibi kısayol tuşu mu diye düşündüm fakat durduğu yerde açılıyo ben dokunmasamda açılıyoo kafayı yiicemm
bu arada sadece hesap makinesi falan değil boş bir sayfada iken çeşitli harflere basıyo kendisii
klavyede problem var gibi görünüyor.
harici usb klavyeyle dene bence problemin ne olduğu belli olur en azından.
ıslanmış ya da nemlenmiş olabilir bu yüzdende kısa devre olup tuşlar aktif hale geliyodur ancak eşit aralıklarla oluyo diyosanız yazılımsal bi problemde olabilir. Servisine göstermenizi tavsiye ederim
teşekkür ederim hepinize bi yoluna bakıcam artıkk