Gönderen Konu: Adıma hesap açılmış , Lütfen şikayet eder misiniz  (Okunma sayısı 2885 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
Benim adıma hesap açılmış herkesin   fake i var bi benim yok diyordum nihayet benimde başıma geldi  :o :o

Dün  adıma açılan hesaba mesaj yazdım  ve bu saate kadar bekledim  haliyle  cevap vermedi,  Bu şahıs kampanyalara  katılıyor bu hesapla,sizden bu hesabı şikayet etmenizi rica ediyorum  arkadaşlar.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 01 Mayıs 2012, 18:16:57 Gönderen: incesaz »
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
Ynt: Adıma hesap açılmış , Lütfen şikayet eder misiniz !!
« Yanıtla #1 : 01 Mayıs 2012, 17:01:38 »
bunlar sizin kazandıgınız ödülleri alabilmek için mi açıyorlar fake hesap acaba? Fake hesap açmanın mantıgı nedir ki. İşleri güçleri yok, boş işlerle uğraşıyorlar..

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 01 Mayıs 2012, 17:04:36 »
ettim bakalım.evet senin kazandığın ödülleri almak için açıyorlar.benim forumdan şüphelendiğim çok kişi var ama tabi isim vererek günahlarını alamam.bunları yapanların bu forumu bilmemesi imkansız
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı OTELCi

• Usta Kampanyacı
  • ''Use, what you have ; Do, what you can"
« Yanıtla #3 : 01 Mayıs 2012, 17:07:31 »
ettik bakalım.. geçmiş olsun

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 01 Mayıs 2012, 17:09:15 »
benim etim ne budum ne hesabı altı üstü ufak tefek şey kazanıyorum  onda da gözleri kalıyor herhalde milletin,  insanları anlamak mümkün değil ne yazık ki bu kadar ucuzlar ve bu kadar ucuz şeylerle uğraşıyorlar..
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 01 Mayıs 2012, 17:45:10 »
benim etim ne budum ne hesabı altı üstü ufak tefek şey kazanıyorum  onda da gözleri kalıyor herhalde milletin,  insanları anlamak mümkün değil ne yazık ki bu kadar ucuzlar ve bu kadar ucuz şeylerle uğraşıyorlar..

aynen canım senin o kazandığın hediyeleri bizzat firmaya mail göndermek suretiyle 'ben ayşegülüm ben kazandım adresim de şu şu şu ' diyerek mail gönderiyorlar.tam 2 arkadaşımın başına geldi ve ikisi farklı tarihlerde olmasına rağmen yapan kişi aynı çıktı..yani bunu meslek edinmiş.dikkatli olun :( bu resmen hırsızlık...hani sen diyorsun ya ayşegülcüm,ufak tefek küçük hediyeler kazanıyorum diye,zaten özellikle ufak tefek 100 tl nin altındaki hediyeler için yapıyorlar bunu.çünkü böylece 2 çorba 3 çikolata paketi yada 30 liralık robot vs. için mahkemeye vermezler peşine düşmezler diye düşünüyorlar ..anladın mı? aslında firmalara düşüyor bu konuda tedbir almak,şöyleki,kazanan kişi hangi mail adresi ile yarışmaya katıldı ise o mail adresine gönderim yapacaklar.yada direk tc.nosu isteyecekler. gerçekten de iş çığrından çıktı.artık milletin gözü iyice dönmüş,hırsızlıkmış şuymuş buymuş hiç önemsemiyorlar.
izgim

Çevrimdışı lusnika

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 01 Mayıs 2012, 17:49:42 »
isim benzerliği olabilir mi hiç ortak arkadaşta yok ilginç

Çevrimdışı efetubi

• Usta Kampanyacı
  • aslında en iyisi boşwermektir herşeyi
« Yanıtla #7 : 01 Mayıs 2012, 17:51:31 »
ettim şikayet açgözlüller ne koparsalar kar onlara
isim benzerliği olabilir mi hiç ortak arkadaşta yok ilginç
isism benzerligi değil aksu tosta girmiş hemen yeni profil
│█║║█║║█║│█║│█║
²¹°¹³²efetubi¹³ °¹²
yapında bozukluk warsa benden mimari bekleme !!!

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 01 Mayıs 2012, 17:54:51 »
buarada evet senin adına açılan sahte/veya değil hesabı tenzih ederek az önceki yazımı da yazdım.sonuçta tanımadığım bilmediğim birisinin de günahına girmek istemem.cidden hiç ortak arkadaş da yok belki isim benzerliği de olabilir.ama diğer hususta gerçekten de şuanda kampanyalar konusunda 100 tl altı kazandıklarınıza dikkat edin.kötüniyetli kişiler gerçekten de kendi adreslerine göndertiyorlar ufak hediyeleri.başınıza gelirse de mutlaka yasal yollara başvurun.bu resmen hırsızlıktır.
izgim

Çevrimdışı esran

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 01 Mayıs 2012, 18:01:33 »
ettim
http:// birfarkyaratmak.blogspot.com