benim etim ne budum ne hesabı altı üstü ufak tefek şey kazanıyorum onda da gözleri kalıyor herhalde milletin, insanları anlamak mümkün değil ne yazık ki bu kadar ucuzlar ve bu kadar ucuz şeylerle uğraşıyorlar..
aynen canım senin o kazandığın hediyeleri bizzat firmaya mail göndermek suretiyle 'ben ayşegülüm ben kazandım adresim de şu şu şu ' diyerek mail gönderiyorlar.tam 2 arkadaşımın başına geldi ve ikisi farklı tarihlerde olmasına rağmen yapan kişi aynı çıktı..yani bunu meslek edinmiş.dikkatli olun

bu resmen hırsızlık...hani sen diyorsun ya ayşegülcüm,ufak tefek küçük hediyeler kazanıyorum diye,zaten özellikle ufak tefek 100 tl nin altındaki hediyeler için yapıyorlar bunu.çünkü böylece 2 çorba 3 çikolata paketi yada 30 liralık robot vs. için mahkemeye vermezler peşine düşmezler diye düşünüyorlar ..anladın mı? aslında firmalara düşüyor bu konuda tedbir almak,şöyleki,kazanan kişi hangi mail adresi ile yarışmaya katıldı ise o mail adresine gönderim yapacaklar.yada direk tc.nosu isteyecekler. gerçekten de iş çığrından çıktı.artık milletin gözü iyice dönmüş,hırsızlıkmış şuymuş buymuş hiç önemsemiyorlar.