0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sayfalarında göremedim bu yazıyı kaldırmışlarmı acaba
yaziyo hala Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsayfalarında göremedim bu yazıyı kaldırmışlarmı acabadiet püskevit vercekler onuda yiyecenmi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsayfalarında göremedim bu yazıyı kaldırmışlarmı acabadiet püskevit vercekler onuda yiyecenmi geçen sefer 5-6 koli kazanmıştım hala duruyor tarihi geçti beni bilirsn sömürmelik oldumu ne verdiği önemli değildir benim için
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsayfalarında göremedim bu yazıyı kaldırmışlarmı acabadiet püskevit vercekler onuda yiyecenmi geçen sefer 5-6 koli kazanmıştım hala duruyor tarihi geçti beni bilirsn sömürmelik oldumu ne verdiği önemli değildir benim için bari git bir kümese tavuklara kazlara ver o bisküvileri çöpe atma ziyan olmasın yalnız tavuk sonra yumurtlayamaz kepekli bisküviden kabız olur