Gönderen Konu: Papilla  (Okunma sayısı 1081 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
Papilla
« : 27 Nisan 2012, 18:33:22 »
SEVGILI PAPİLLA DOSTLARIMIZ; SIZLERE GUZEL HABERIMIZ VAR. YENI BIR HEDİYE KAMPANYAMIZIN BASLADIGINI MUJDELIYORUZ. Kampanyamıza katılmak yine çok kolay; 1- Anneler gününe özel düzenlediğimiz kampanyalı ürün resmimizi duvarınızda herkese açık şekilde paylaşın. 2- Günlük duvarımızda ki yayınladigimiz albumlerden sevdiginiz herhangi birini kendi duvarınızda herkese açık şekilde paylaşın. 3- Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfamizi begenmeniz ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ile arkadaş olmaniz hediye kampanyasina katilim icin yeterli Onemli Not: Zahmet edip yorum bolumune beğendim paylaştım gibi yazı yazmanıza gerek yoktur. Kampanyamız şartlarını yerine getiren üyelerimiz arasından 30.04.2012 günü sonuçları açıklayacağımız iki kişi Papillanın birbirinden güzel sürpriz ürünlerinden kazanacaktır.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı beige

• Usta Kampanyacı
Ynt: Papilla
« Yanıtla #1 : 27 Nisan 2012, 22:06:35 »
not düşmüşler  :D

Onemli Not: Zahmet edip yorum bolumune beğendim paylaştım gibi yazı yazmanıza gerek yoktur.

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
Ynt: Papilla
« Yanıtla #2 : 30 Nisan 2012, 23:14:51 »
Hediye kampanyamızın talihlilerini açıklıyoruz. RUKİYE SERİN ARSLAN/ İSTANBUL – NAZAN AKÇAY YILMAZ/ESKİŞEHİR Tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz. Sürprizlerimiz ve kampanyalarımız devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin ♥
Balığa,denizden başkası azaptır.