"Bol Bol Gondol" yarışmamıza 30 dakika kaldı!
Twitter üzerinden soracağımız sorunun doğru cevabını "#bolbolgondol" etiketiyle yazan 10 kişi süpriz bir hediye kazanacak. Facebook üzerinden verilen cevaplar doğru sayılmayacaktır. Takipte kalın. Herkese şimdiden bol bol şans!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Değerli yarışmacılarımız, sorumuzun doğru yanıtı olan "Practice" cevabını #bolbolgondol etiketiyle Twitter'a yazarak bizden "Practise Kurabiye Ruleti G-118" kazanan Bol Bol Gondol yarışmamızın bu haftaki kazananları;
1. @simge87
10. @sevil_ay44
20. @sirca_kosk
30. @goygoycuyuz
40. @NahimeO
50. @tayakadin
60. @felek72
70. @meltemkoray123
80. @hayal_et_00
90. @gunaytokyo
Kazanan kişileri tebrik eder, hediyelerini alabilmeleri için iletişim bilgilerini (Ad, soyad, adres ve telefon) Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine göndermelerini rica ederiz. İlginiz için tekrar teşekkürler
Bugün Bol Bol Gondol Yarışma günü! Kimler katılıyor?
Değerli yarışmacılarımız, sorumuzun doğru yanıtı olan "G-325 " cevabını #bolbolgondol etiketiyle Twitter'a yazarak bizden "Luna Servis Seti" kazanan Bol Bol Gondol yarışmamızın bu haftaki kazananları;
1. @anvill33
10. @nurayuzunc
20. @seLmay_
30. @etipufx
40. @hilalce_85
50. @sallanansandaly
60. @baloncukiz88
70. @zelihagil
80. @ggaamzzee
90. @esraerdgn34
Kazanan kişileri tebrik eder, hediyelerini alabilmeleri için Twitter nick'leri ile birlikte iletişim bilgilerini (Ad, soyad, adres ve telefon) Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine göndermelerini rica ederiz. İlginiz için tekrar teşekkürler
hediyem 70 gün sonra geldi ve kırık ve üstüne 12 tl kargo parası ödedim, sakın katılmayın artık, ben yandım siz yanmayın....
Değerli yarışmacılarımız, sorumuzun doğru yanıtı olan "Yeşil" cevabını #bolbolgondol etiketiyle Twitter'a yazarak bizden "Bella Süzgeç (3 lt)" kazanan Bol Bol Gondol yarışmamızın bu haftaki kazananları;
1. @zgekaln
10. @piskolatalavugu
20. @kymetmer
30. @goygoycuyuz
40. @Berkdalton
50. @aburcuburcucuk
60. @mkmell
70. @enes_dmn
80. @mineank06
90. @Mslm4727
Kazanan kişileri tebrik eder, hediyelerini alabilmeleri için Twitter nick'leri ile birlikte iletişim bilgilerini (Ad, soyad, adres ve telefon) Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya