dikkat ettinizmi uzun zamandır doğru dürüst bi kampanya yok.bi ara çok ard arda oluyor bi ara hiç olmuyor.inş geçici bi dönemdir.1-2 aydır adam gibi bi kampanya yok.adamlar takipçi sayısını artırıyolar sonra yan gelip yatıyolar reklamı yapıyolar beleşe

birde saçma sapan ezik kampanyalarla doldu etraf yok bu iletiyi paylaşan kişiler arasından bir kişiye tuvalet terliği verecez.evet yanlış duymadınız tam bir kişiye terlik

bin kişi katılıyor bu tarz ezik kampanyalara birde çok ayağa düştü bu işler
kurumadı bence sadece ilk 100lü kamp çok olmuyor
aynen ben sadece onlardan kazanıyordum o yüzden artık kargo yüüz göremiyorum öncedne hergn kargo gelirdi negüzel
dikkat ettinizmi uzun zamandır doğru dürüst bi kampanya yok.bi ara çok ard arda oluyor bi ara hiç olmuyor.inş geçici bi dönemdir.1-2 aydır adam gibi bi kampanya yok.adamlar takipçi sayısını artırıyolar sonra yan gelip yatıyolar reklamı yapıyolar beleşe 
birde saçma sapan ezik kampanyalarla doldu etraf yok bu iletiyi paylaşan kişiler arasından bir kişiye tuvalet terliği verecez.evet yanlış duymadınız tam bir kişiye terlik
bin kişi katılıyor bu tarz ezik kampanyalara birde çok ayağa düştü bu işler 
katılıyorum sana..

uzun zamandır bişey kazanamıyorum. kargo sadece alışveriş yaptığım sitelerden gelir oldu..
beğenililere katılmıyorum, bloglara katıldım katıldım 1 kez bile çıkmadı bende bıraktım, beğenililerin yanına yaklaşmıyorum..
çekilişlerde şansım yok..... vıdı vıdı vıdı

mayıs ayı dolu dolu geçer inşallah...
yok yok kurudu.bi nescafe ilk 5000 varmı bi magnum varmı bi benim o gibi varmı hele o unilever rüzgar gülü vardı off onun gibi varmı daha bir sürü sayabilirim.arbys menü veriyordu melis 5 kişi getirene hediye veriyordu.türkcell internet festivali falan offffffffffffffffffffffffffffff
avon güzellik perisinii özledimm
evet arkadaşlar önceden yapmaya yetişemezdim bir kampanyadan bir kampanyaya şimdi hiç bir şey yok kurudu doğru söylüyorsunuz
boş zamanlarınızda bloglara katılsanız en azından bizim için hediyelerde güzel:)
bende diyodum bana niye korgo gelmiyo

inanırmısınız bu ay sadece 1 tane kargo geldi, dahada bişey kazanamadım
bal ve kaymak çekti canım armağan