Gönderen Konu: Puan Tarlası: bol ödüllü oyun hediyeler dağıtmaya tüm hızıyla devam ediyor  (Okunma sayısı 29104 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı berserk

• Acemi Kampanyacı
  • **
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Resim doğrulama da durum nedir? Koyacaksınız değil mi?

Önümüzdeki hafta içinde eklemeyi düşünüyoruz.

Bekliyoruz o zaman, ne zaman koyarsanız o zaman oynamaya başlayacağız.

Çevrimdışı Puan Tarlası

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Yeni nesil internet
16 Mayıs gününün en başarılı oyuncusu Salih DİNCER oldu ve günün hediyesini seçme fırsatını kazandı. Dekoratif Wenge Ahşap Duvar Saati Salih'in; hediye yola çıktı bile. Sen de her gün hediye dağıtan; Türkiye'nin en bonkör, en rekabeti bol, en eğlenceli sitesi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin 'a gel hem eğlen hem de hediyen kapına kadar gelsin.

« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2012, 11:11:56 Gönderen: Puan Tarlası »
Türkiye'nin en bonkör, en rekabetçi, en eğlenceli, en hızlı büyüyen oyun sitesi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Puan Tarlası

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Yeni nesil internet
17 Mayıs gününün en başarılı oyuncusu Yasir G. oldu ve günün hediyesini seçme fırsatını kazandı.Toshiba Suruga Midi 8 GB USB 2.0 Flash Bellek Yasir'in; hediye yola çıktı bile. Sen de her gün hediye dağıtan; Türkiye'nin en bonkör, en rekabeti bol, en eğlenceli sitesi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin 'a gel hem eğlen hem de hediyen kapına kadar gelsin.

« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2012, 13:00:41 Gönderen: ysr86 »
Türkiye'nin en bonkör, en rekabetçi, en eğlenceli, en hızlı büyüyen oyun sitesi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı berserk

• Acemi Kampanyacı
  • **
Resim doğrulama ne durumda. Bu hafta koyacaktınız.  :(

Çevrimdışı Puan Tarlası

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Yeni nesil internet
19 Mayıs ATATÜRK'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nız kutlu olsun...

"Gençler! Cesaretimizi takviye ve devam ettiren sizsiniz. Siz, almakta olduğunuz eğitim ve kültür ile insanlık meziyetinin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli sembolü olacaksınız. Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yüceltecek ve devam ettirecek sizsiniz!"
Mustafa Kemal ATATÜRK

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
USB Bellek kazanmıştım elime ulaştı. Teşekkür ederim hediyeniz için.

Çevrimdışı Kara Gözlüü

• Yeni Kampanyacı
  • *
uhuuu insanlar 90000 bilmem kaçlarda ben 3043te kaldım  >:(
hem eğlenceli hemde sinir bozucuu :D

Çevrimdışı Tifosi

• Acemi Kampanyacı
  • **
3333 puanla 33. sıradayım :) Tesadüfün bu kadarı.

Çevrimdışı Puan Tarlası

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Yeni nesil internet
MÜJDE!!! Türkiye'nin en bonkör sitesi PUANTARLASI.COM, yepyeni ve çok daha iddialı hediyeleri sepete ekledi. Haziran ayından itibaren çok daha büyük, çok daha şahane hediyeler siz değerli oyuncularımızın kazanabilmesi için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinı.com 'da. Durma hemen tıkla yepyeni, birbirinden değerli hediyeleri sen kap. Haydi durma herkes burda, sen nerdesin¿

İşte birbirinden güzel Günlük Hediyelerimiz;

Çevrimdışı retkitosman

• Usta Kampanyacı
off günlük hedielere bakın ya ben burdan daha hiç kazanamadım ya taktiği var mı  :'(
lonesome cowboy