Sitenin bakıma alınma sebebi çok fazla sayıda oyun oynanması ve sitedeki yavaşlığı gidermekti ve çalışma sonuca ulaştı arkadaşlar.
Günlük oynama sayılarını veri olarak saklıyoruz. Hangi üyemiz kaç oyun oynamış, hangi üyemiz hangi oyununda kaç puan almış, hangi kutulara tıklamış, tıkladığı her kutudan hangi sayı çıkmış...
Sizin talebiniz ''kim kaç oyun oynamış görmek istiyorum''. Bunu paylaşmamamızın sebebi şudur; bazı arkadaşlar günde 200'e yakın oyun oynuyor. Bazı arkdaşlar 20 kere, bazıları ise günde 3 kere şansını deneyip bırakıyor. Biz oynama sayılarını yayınlarsak eğer aynen bu tepki gibi tepkiler olacak. Ben 200 kere oynadım ama 5 kere oynayan 1. olmuş bir hile mi var denecek. Biz bunlar olmasın diye oynama sayılarını yansıtmadık. Sonuçta şans oyunu ve biz dahil kimse kutuya tıklandığı anda kutunun altından ne sayı çıkacak bilmiyoruz. Zaten sistem tıkladığınız anda bir sayı üretiyor. Kutuların altında oyuna başladığınız anda sayılar olmuyor.
Ayrıca rekoru kıran arkadaşın da siteye yeni üye olup 3 kere oynayıp rekor kırdığını da biz paylaştık burada. Eğer bir hile yapacak olsak bunu size aktarmayız sanırım...
Bu forumda hediye kazanan belki 7-8 arkadaş oldu. Hatta bazı arkadaşlar birden fazla hediye kazandılar. Şanslı oldukları ve oyuna zaman ayırdıkları için. Rekor kıran arkadaş da dahil olmak üzere hediye kazanan arkadaşları oyun üyelikleri dışında kişisel olarak tanımıyoruz. Kimseye bir ayrıcalık gözetmeden işimizi yapmaya devam ediyoruz.
İsteklerinizi ve uyarılarınızı her zaman dinler, yapılabilecek isteklerse her zaman yerine getiririz. Elimizden geleni yaparız. Kimsenin en ufak şüphesi olmasın.