merhabalar arkadaşlar teşekkür ederim

şuanlık rekor bende. Tiyo ile alakası yok siteye üye oldum 3 . oynayışımda o puanı aldım şans ile alakalı . İnternet kampanyalarında biraz şanslı olduğumu düşündüğüm için denemek istemiştim zaten

Herkese bolşans
merhabalar arkadaşlar teşekkür ederim
şuanlık rekor bende. Tiyo ile alakası yok siteye üye oldum 3 . oynayışımda o puanı aldım şans ile alakalı . İnternet kampanyalarında biraz şanslı olduğumu düşündüğüm için denemek istemiştim zaten
Herkese bolşans
ne dıyelım tebrıklerr sansınız hep boyle olur ınsallah
inş beni geçen olmaz şimdilik en yüksek benim
Herkese iyi günler ve bol şanslar arkadaşlar

Saat 12:00 itibariyle sıralamalar;
aklımda şu soru işareti kaldı en yüksek puanı alan kişi siteye yeni üye olmuş ilk mesajıda buraya yazmış düşündürücü
aklımda şu soru işareti kaldı en yüksek puanı alan kişi siteye yeni üye olmuş ilk mesajıda buraya yazmış düşündürücü
Kesinlikle soru işareti kalmasına gerek yok akıllarda. Bu forumdan hediye kazanmış ve hediyesine ulaşmış insanlar da olduğunu hatırlıyoruz. Önümüzdeki günlerde bu forumdan daha çok hediye kazanan arkadaşlar olacaktır. O zaman soru işaretleri kalkar akıllardan umarız.
ben bu siteden 3 adet hediye kazandım hatta 2 sini son 1 dk a kala oynadığım oyunlarla kazandım belki o gün son bir dk kalana kadar lider olupta sonra hediyeyi nasıl alamadıklarına şaşırmışlardır ama şans işte hiç belli olmuyor kutularda tesadüf ne çıkarsa bunun ben inanmıyorum bir formülü olduğuna sistem dağıtıyor kutuları sadece şans tamamiyle diye düşünüyorum
ceyda hanım herhangi bir katakulle yok aklınızda soru kalmasın ben bundan 1 ay oncede 100 000 minik kutucuk içinden sony digital fotoğraf makinesi kazandım en yakın örnek o ve dahasıda var. şans meselesi yani

şansınız açık olsun
Herkese 7 Mayıs oyunu için bol şanslar ve iyi eğlenceler.
6 Mayıs gününün en başarılı oyuncusu Yeter GÜLŞEN oldu ve günün hediyesini seçme fırsatını kazandı. Ama henüz hediyesini seçmedi

Kendisini şimdiden tebrik ediyoruz.