valla bencede güzel olmuş...tebrikler ve bol şanslar...
Yarışmadan Çekildiğim için resimi kaldırdım.Katılan arkadaşlara bol şans...
Saygılarımla
Universitemania
Sıra dışı fantastik bir çalışma , ilham kaynağı olabilir.
Burdan bakınca şimdilik caz festivalini haber verir gibi ,gençlik ve ritim temalarını çağrıştırıyor, bence çok ufak bir rütuşla müzik notalarını Parfüm notalarına dönüştürmk mümkün..bu nasıl olur derseniz , sanatarın işine karışmak istemem..
yorumlar ve emekler için tşk.ler..
@okyanus
eleştirini okudum.eleştri için teşekkürler...sana bi kaç bişey yazmak istedim. Şimdi demişsin .Com'lu olmassa reklam olduğunu millet anlamaz diye !!! burda çok şaşırdım itiraf etmek gerekirse...Çünkü günde milyonlarca hit alan sitelerin logolarına bakmanı istiyorum: Örn: Facebook !!! Google !!! Mynet !!! Yahoo !!!! ... Hiç .Com ' lu diye bi tanıtım yok ..

Çünkü .Com ' lu uzantılar için zaten böyle bişeye gerek yok en prestijli isimlerdir .Hiç anlamayan birine uzantıyı sölemezsen zaten ilk deneyeceği adres .Com lu adreslerdir. Ben mynet'e gir deyince Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin açan görmedim daha ....
@parfumdeolay
Şimdi benim yaptığım logoya gençlik ritimleri felan taşıyor jazz festivaline çağırıyor gibi yorumlar yapmışsınız.Anlamadığım sizin site profili nedir ?? ben parfüm sitesi deyince aklıma gençlik geliyor !! Neyse fazla bişe yazmak istemiyorum .Tavsiyem olacak bir katılım şartlarını istediğiniz şekilde ayarlarsanız iyi olur yoksa beğenmediğiniz bi çok tasatım karşınıza çıkar !
Yarışmadan Çekiliyorum . Katılanlara bol şans...
Saygılarımla
UniversiteMania
diğer çalışmam son kurallara göre 

bence de çok güzel olmuş tebrikler

yalnız ünlü simaların para ödenmeden reklamlarda kullanılmasının yasal olmadığını zannediyorum. tabi eğer parfumdeolay.com sitesi için bir sorun yoksa değiştirmene gerek yok. tekrar tebrikler
@okyanus
eleştirini okudum.eleştri için teşekkürler...sana bi kaç bişey yazmak istedim. Şimdi demişsin .Com'lu olmassa reklam olduğunu millet anlamaz diye !!! burda çok şaşırdım itiraf etmek gerekirse...Çünkü günde milyonlarca hit alan sitelerin logolarına bakmanı istiyorum: Örn: Facebook !!! Google !!! Mynet !!! Yahoo !!!! ... Hiç .Com ' lu diye bi tanıtım yok ..

Çünkü .Com ' lu uzantılar için zaten böyle bişeye gerek yok en prestijli isimlerdir .Hiç anlamayan birine uzantıyı sölemezsen zaten ilk deneyeceği adres .Com lu adreslerdir. Ben mynet'e gir deyince Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin açan görmedim daha ....
@parfumdeolay
Şimdi benim yaptığım logoya gençlik ritimleri felan taşıyor jazz festivaline çağırıyor gibi yorumlar yapmışsınız.Anlamadığım sizin site profili nedir ?? ben parfüm sitesi deyince aklıma gençlik geliyor !! Neyse fazla bişe yazmak istemiyorum .Tavsiyem olacak bir katılım şartlarını istediğiniz şekilde ayarlarsanız iyi olur yoksa beğenmediğiniz bi çok tasatım karşınıza çıkar !
Saygılarımla
UniversiteMania
neden cekildin

bence eleştiriler cok yapıcıydı ve gercekten senin bannerında cok guzeldi fakat insanın ilk basta bakınca bunun parfüm sitesi reklamı olduğu gelmiyordu. yoksa tasarım süperdi bence tekrar katıl
moviefreak ve
okyanus öncelikle yazdıklarınız için teşekkürler ama başarısızlığı kabul etmek gerekir . Yarışmayı düşünmüyorum ama katılım artsa güzel olur gibi çünkü 1 arkadaş var başka kimse yok
bence başarısız olmadın bence bu yarısmada kimse basarısız olmaz cünkü herkesin zevki farklıdır fakat sonuçta site hangi banner kendine daha uygunsa onu sececek. süper bi banner olabilir ama sitenin istediğine uygun değildir o secilmez. ben bannerımı hazırlıyorum hala zaman var bence coğu kişi de son günlerde yollayacak. bakalım
@okyanus

Kayit olun veya giris yapin açan görmedim daha ....
@parfumdeolay
Saygılarımla
UniversiteMania
Sevgili UniversiteMania ,
Yapmış olduğunuz banner çalışmasına yaptığım yorum eleştri mahiyetinde değildi, galiba yanlış bir anlaşılma olmuş..! Kesinlikle çalışmanızı beğendiğim için üzerine yorum yaptım, aniden tepki koymanız yersiz , çünkü pozitif yorum yaptım..
Yine aynı şeyleri söylüyorum , yapmış olduğunuz çalışma , alışıla gelmişlerin dışında sıra dışı bir çalışma , gençlik ve müzik ritüellerini çağrıştırdığı tespitiminde arkasındayım , bu yazdıklarım kötü bir şey değilki, Parfüm sitemiz elbette potasiyel kullanıcı kitlemiz olan gençlere yönelik ,amacımız tanıtımızla uyumlu olsun istedik, Ayrıcada çalışmanız ilk bakışta benimde hemen ilgimi dikkatimi çekti , Bence yarışmadan çekilmek yerine bu çalışman üzerinde biraz oynayabilirsin. , Her insanın, her sanatçının kendi hayal dünyasını eserlerini , dışarıya yansıtabilmesi bakımından güzel bir çalışma..Bu kararınızı tekrar gözden geçirirseniz sevinirim..Kaldıki bu kararınızdan haberim olmadan dün yarışmaya ödül verilecek ürün Givenchy 30 ml pi altına bu çalışmanızı eklemiştim.. EFSANE GERİ DÖNSÜN..
Saygılarımla..