0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kod geldi daha önce kullanılmış çıktı !!!! adanadan alışveriş yapılmış bana gelen kodla daha önce
kazanamayanların içinde bana oy veremeyenler var dolu diyorum bir kampanyada özelden mesaj attığımda oy verin şansınız açılsın dinleyen kim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkod geldi daha önce kullanılmış çıktı !!!! adanadan alışveriş yapılmış bana gelen kodla daha önce bizim mutfakın duvarında da böle bişi yazıyodu o sizmiydiniz acaba bu hafta mı kazandınız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkod geldi daha önce kullanılmış çıktı !!!! adanadan alışveriş yapılmış bana gelen kodla daha önce bizim mutfakın duvarında da böle bişi yazıyodu o sizmiydiniz acaba bu hafta mı kazandınızhayır ama sanırım %90 ı kullanılmış kodların birçok kişi böyle yazmış bende listeye bakmamıştım telefoma kod geldi hemen teknosa.comdan girdim ama çek dahaönce kullanılmış yazdı kazanan kişilerin kodlarının hepsi kullanılmış sanırım teknosa adanadan bir şahısın daha önce alım yaptığını söyledi yarın gerekli şikayetleri yaparım başka kodu kullanılmış çıkmayan varmı ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkod geldi daha önce kullanılmış çıktı !!!! adanadan alışveriş yapılmış bana gelen kodla daha önce bizim mutfakın duvarında da böle bişi yazıyodu o sizmiydiniz acaba bu hafta mı kazandınızhayır ama sanırım %90 ı kullanılmış kodların birçok kişi böyle yazmış bende listeye bakmamıştım telefoma kod geldi hemen teknosa.comdan girdim ama çek dahaönce kullanılmış yazdı kazanan kişilerin kodlarının hepsi kullanılmış sanırım teknosa adanadan bir şahısın daha önce alım yaptığını söyledi yarın gerekli şikayetleri yaparım başka kodu kullanılmış çıkmayan varmı ?ben daha gitmedim teknosaya arıyorum açmıyolar
kodları gidip mağazadan kullanın o zaman sorun çıkmaz