Gönderen Konu: Modaset-27 Nisan Son  (Okunma sayısı 2029 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı adige01

• Usta Kampanyacı
Modaset-27 Nisan Son
« : 23 Nisan 2012, 13:25:08 »
Modaset Facebook'dan Süpriz Hediyeler Kazandırmaya Devam ediyor.

Bahar Ayının İlk Yarışması Yarın Saat 10:00'da Yapılacaktır.

Bizi Takip Etmeye Devam Edin!

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2012, 11:40:14 Gönderen: gizemlitosbaga »
Kalbini ALLAH bilsin,gerisini salla gitsin..

Çevrimdışı trinity2912

• Usta Kampanyacı
Modaset
« Yanıtla #1 : 24 Nisan 2012, 09:58:35 »
Ödüllü Facebook yarışmamıza 15 dakika kaldı!!!

Çevrimdışı oezlem2906

• Usta Kampanyacı
Ynt: Modaset
« Yanıtla #2 : 24 Nisan 2012, 10:02:48 »
Katılımcılar Arasında Yapacağımız Çekilişle, 2 Şanslı Üyemize Modaset.com'dan NCS Markalı Baskılı T-Shirt Hediye Ediyoruz.

Kazanmanız İçin Yapmanız Gereken 4 Adım Çok Basit.

1. Adım Modaset Facebook Sayfasını Beğen!
2. Adım "NCS Hediye Kampanya" Görselini Kendi Sayfandan Paylaş!
3. Adım Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Sitemize Üye OL!
4. Adım Sayfanda Paylaştığın Kampanya Görseline 50 Farklı Arkadaşın Yorum Yapsın! Facebook Sayfanın Linkini Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Adresine e-mail Gönder.

Sitemize Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Adresinden Üye Olabilirsiniz.

Ürünü Kazanma Şansınız 24 Nisan Saat 10:00'da Başlıyor.Unutmayın Son Katılım 25 Nisan 2012 saat 10:00.

Kazanan şanslı üyelerimiz 25 Nisan saat 14:00'de Facebook sayfamızda açıklanacaktır.

-Kampanya Görselinin Altına Yapılmayan Paylaşımlar Katılım Hakkı Sağlamaz.

-Yarışmacılarımızın Sayfaları Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Sayfasına Açık Olmalıdır.

-Ürüne Yapılan Yorumları Yarışma Bitene Kadar Silmeyiniz.

-Ürüne Yapılan Yorumlar Ürünü Anlatan, Fikir Beyan Eden Anlamlamlı Yorumlar Olmalıdır.

-Yorum Olarak Yapılan Gülücük Simgeleri, Noktalama İşaretleri veya Tek Kelimelik yorumlar "Yorum Olarak" Kabul Edilmeyecektir.

Ürünü Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinden inceleyebilirsiniz.

Bol Şanslar!

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
modaset
« Yanıtla #3 : 24 Nisan 2012, 10:20:11 »
Sürpriz Yarışmamız Başlıyor!

Modaset.com’dan Baharın İlk Hediyesi! Hemen Adımları Tamamla, NCS Markalı Baskılı T-Shirt Senin Olsun.

Katılımcılar Arasında Yapacağımız Çekilişle, 2 Şanslı Üyemize Modaset.com'dan NCS Markalı Baskılı T-Shirt Hediye Ediyoruz.

3. Adım Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Sitemize Üye OL!
4. Adım Sayfanda Paylaştığın Kampanya Görseline 50 Farklı Arkadaşın Yorum Yapsın! Facebook Sayfanın Linkini Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Adresine e-mail Gönder.

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
Modaset
« Yanıtla #4 : 26 Nisan 2012, 11:34:30 »
Sürpriz Yarışmamız Başlıyor!

Modaset.com’dan Baharın İlk Hediyesi! Hemen Adımları Tamamla, NCS Markalı Baskılı T-Shirt Senin Olsun.

4. Adım Facebook Sayfanın Linkini Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Adresine e-mail Gönder.

Sitemize Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Adresinden Üye Olabilirsiniz.

Ürünü Kazanma Şansınız 26 Nisan Saat 11:30'da Başlıyor.Unutmayın Son Katılım 27 Nisan 2012 saat 11:30.

Kazanan şanslı üyelerimiz 27 Nisan saat 14:00'de Facebook sayfamızda açıklanacaktır.

-Yarışmacılarımızın Sayfaları Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Sayfasına Açık Olmalıdır.

-Yarışmamıza Sadece Modaset.com'a Üyeliği Olmayan Yarışmacılarımız Ürünü Kazansalar Dahi Ürünü Almaya Hak Kazanamazlar.

Ürünü Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinden inceleyebilirsiniz.

Bol Şanslar!Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı imgee

• Usta Kampanyacı
  • Olmuyorsa zorlama..
Ynt: Modaset-27 Nisan Son
« Yanıtla #5 : 25 Haziran 2012, 19:50:10 »
25 Haziran Sürpriz Yarışmamız Başlıyor!

Modaset.com’dan Bahara Özel Hergün Bir Hediye! Hemen Adımları Tamamla, Katılımcılar Arasında Yapacağımız Çekilişle, 2 Şanslı Üyemize Modaset.com'dan Birbirinden Güzel Sezon Ürünleri Hediye!

2. Adım Kampanya Görselini Kendi Sayfandan Paylaş!
4. Adım Facebook Sayfanın Linkini Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Adresine e-mail Gönder.

Ürünü Kazanma Şansınız 25 Haziran Saat 13:30'da Başlıyor.Unutmayın Son Katılım 26 Haziran 2012 saat 13:30.

Kazanan şanslı üyelerimiz 26 Haziran saat 14:30'da Facebook sayfamızda açıklanacaktır.

-Modaset.com'a Üyeliği Olmayan Yarışmacılarımız Ürünü Kazansalar Dahi Ürünü Almaya Hak Kazanamazlar.

-Hediye Kazanan Yarışmacılarımız 2 Gün İçinde Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine bilgilerini e-mail gönderemedikleri takdirde Hediye Almaya Hak Kazanamayacaklardır.

Kampanyayı Twitterdan Retweetleyenlere 2 çekiliş hakkı veriyoruz. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Bol Şanslar!

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #6 : 26 Haziran 2012, 17:06:27 »
25 Haziran Yarışmamızın kazananları Zehra Çetiner ve Ali İhsan Mamat yarışmacılarımızı kutluyoruz.

Facebook konu başlıklı mailinizde kazandığınız ürünü istediğiniz renk ve bedende, ad-soyad, adres ve telefon bilgilerinizi belirten e-maili Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine göndermenizi rica ederiz.

Modaset.com sitesine üyeliği bulunmayan yarışmacılarımız hediye kazanmazlar.

Yarışmamıza katıldığınız için teşekkür ederiz.
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı davidof

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 27 Haziran 2012, 12:03:08 »
27 Haziran Sürpriz Yarışmamız Başlıyor!

Modaset.com’dan Yaza Özel Hergün Bir Hediye! Hemen Adımları Tamamla, Katılımcılar Arasında Yapacağımız Çekilişle, 2 Şanslı Üyemize Modaset.com'dan Birbirinden Güzel Sezon Ürünleri Hediye!

2. Adım Kampanya Görselini Kendi Sayfandan Paylaş!

Ürünü Kazanma Şansınız 27 Haziran Saat 11:00'de Başlıyor.Unutmayın Son Katılım 28 Haziran 2012 saat 11:00.

Kazanan şanslı üyelerimiz 28 Haziran saat 14:30'da Facebook sayfamızda açıklanacaktır.

-Sadece kampanya paylaşımı için açılmış hesaplardan yapılan paylaşımlar kabul edilmeyecektir.

-Modaset.com'a Üyeliği Olmayan Yarışmacılarımız Ürünü Kazansalar Dahi Ürünü Almaya Hak Kazanamazlar.

-Hediye Kazanan Yarışmacılarımız 2 Gün İçinde Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine bilgilerini e-mail gönderemedikleri takdirde Hediye Almaya Hak Kazanamayacaklardır.

Kampanyayı Twitterdan Retweetleyenlere 2 çekiliş hakkı veriyoruz. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı "Özdemir Asaf"