amannnn
exsir exsir olalı
kayısının tadı değişti vay anam vay
yiyemedim inan koktukça koktu
eşimde diyor bunlar sanırım çürümüş
kokuyor bir hoş diyor
hehe
o kadarda akan suda duruladım acaba çokmu döktüm
ne kadar gözüm bol
bana fikrimuhimden gelmedi ama marketten almıştım. bu ürünü çok beğendim. iksirli suda çok bekletmemek lazım. valla benim meyveler parladı iksirle. durulayınca o kokuda gidiyor. internetteki sayfasına baktım kimyasal bişey yok içinde hep bitkilerden üretilmiş
kokusu hoş degil ama şahsen ona para veremem
ben artık ex-sir olmadan sebze falan yıkayamam..zaten sevmezdim, zor gelirdi. hayatımı kurtardı ex-sir.. meğer mutfağa girmek için yıllardır bunu bekliyormuşum..
bana fikrimuhimden gelmedi ama marketten almıştım. bu ürünü çok beğendim. iksirli suda çok bekletmemek lazım. valla benim meyveler parladı iksirle. durulayınca o kokuda gidiyor. internetteki sayfasına baktım kimyasal bişey yok içinde hep bitkilerden üretilmiş 
arkadaşım çok haklısın bende meyve ve taze soganda denedim anında tortuları dibe çöktü ve pırıl pırıl oldu 10 dakika beklettim sadece ardından bol suyla yıkadım.
beni fikrimuhimden saymıyo bu sitee hiçbişiii yollamıyo mail bilee
aynen burcu banada hiç bişey göndermediler denemek için
banada geldi rapor vercem ama yapamadım yawws
arkadaşım çok haklısın bende meyve ve taze soganda denedim anında tortuları dibe çöktü ve pırıl pırıl oldu 10 dakika beklettim sadece ardından bol suyla yıkadım.
10 dk fazla değilmi etiketinde 2-3 dk yazıyor...
Exsir geleli 1 aydan fazla oldu. raporu yazalı da 2 haftadan fazla..
ne rapor onaylandı ne mail geldi ne de puan eklendi. ilk raporumdu, o sebeple sizlere danışayım dedim ama görüyorum ki çoğumuzun Exsir raporu onaylanmamış.
bu durumda bizden hiçbirşey beklemeden ürün gönderen bir siteye dönüşmüş oluyor FM, ne de güzel oluyor

bir de, Milupa seti gelen var mı?