Gönderen Konu: cheetos angry birds ile hergün kazan  (Okunma sayısı 54041 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı erdem61

• Usta Kampanyacı
Ynt: cheetos'la hergün kazan
« Yanıtla #250 : 28 Mayıs 2012, 22:44:20 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
evet şuan oyunda acayip şekilde hilenin dozu kaçmış durumda puanlar resmen uçuk yani kınıyorum hile kullananları herkes gibi bileğinin gücüyle oynasalar yenilecekler ya farkettiyseniz kazanan olduysa bu hile olayından sonra artık kazananlarla hemen iletişime geçmiyolar ben anahtarlık kazanmıştım baktım iletişime geçmediler yazdım bize ulaşından aradı bi bayan arkadaş  kampanya bittiğinde listeler o zaman hilesiz olarak tekrar açıklanacak ve  kazanalara hediye gönderilecekmiş merk etmeyin   ;)
umarım  hile yapanları silerler
**********ERDEM10**********

Çevrimdışı tanzerhar

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #251 : 28 Mayıs 2012, 22:46:42 »
şunu söyleyeyim cheetosa güvenim hiç kalmadı , insan şu hile yapanları günlük temizler arkadaş bu nedir ya! oyun bitince açıklayacaklarmış hikaye başka bişey değil. cips satılsın yeter ki , oyuna falan baktıkları yok.  pazartesi 4.bölüm kazananlara baktım 8 oyun,10 oyun , 11 oyunla millet uçuk puanlar yapmış. O kazanan kişilerin şifre harcadığıda yok, biz bir koli cips açıp şifre harcıyoruz 166 bini geçemiyoruz adamlar 8 oyunla 170 bini geçiyor!

Çevrimdışı erkan42

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #252 : 28 Mayıs 2012, 22:51:17 »
tanzerhar  valla  ne   bir kolisi  ya   en  az   10  koli  aldık  ayıp  ya  bu cheetos un  bi  çare  bulması  lazım  artık ben  oynamıyorum  şifreler  boşa  gidiyor

Çevrimdışı erdem61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #253 : 28 Mayıs 2012, 22:51:22 »
şunu söyleyeyim cheetosa güvenim hiç kalmadı , insan şu hile yapanları günlük temizler arkadaş bu nedir ya! oyun bitince açıklayacaklarmış hikaye başka bişey değil. cips satılsın yeter ki , oyuna falan baktıkları yok.  pazartesi 4.bölüm kazananlara baktım 8 oyun,10 oyun , 11 oyunla millet uçuk puanlar yapmış. O kazanan kişilerin şifre harcadığıda yok, biz bir koli cips açıp şifre harcıyoruz 166 bini geçemiyoruz adamlar 8 oyunla 170 bini geçiyor!
ilgilenmiyorlar fazla ama artık kazananlara mail gelmıyor heralde artık yarışma sonunda ne olucak bakcaz umarım silerler pek ınanmıyorum ama neyse görecez

Çevrimdışı erkan42

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #254 : 28 Mayıs 2012, 22:52:24 »
silseler  ne  olacak  kim  kazanacak 

Çevrimdışı erdem61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #255 : 28 Mayıs 2012, 22:53:24 »
silseler  ne  olacak  kim  kazanacak
arkalarından gelen kişiler heralde artık silsinlerde yerine hakedenler kazanır zaten

Çevrimdışı tanzerhar

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #256 : 28 Mayıs 2012, 22:54:37 »
bakın arkadaşlar şuan teknosa çekleri gönderildi , ipadlar gönderildi. bu hediye kazananlar arasında hile yapanlarda vardı. şimdiden sonra ne zaman hilecileri silipte kazananlar açıklanacak zaten hediyeler gönderiliyor. Amaç millet oyundan kopmasın cips almaya devam etsin!

Çevrimdışı erkan42

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #257 : 28 Mayıs 2012, 22:56:52 »
bende  tanzerhar  a  katılıyorum  bundan  sonra  silseler  ne  olacak  alan aldı  alacağnı.bundan  sonra  cips  falan  almam  elimdekileride vermeye  çalşyorum

Çevrimdışı erdem61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #258 : 28 Mayıs 2012, 23:03:39 »
bende  tanzerhar  a  katılıyorum  bundan  sonra  silseler  ne  olacak  alan aldı  alacağnı.bundan  sonra  cips  falan  almam  elimdekileride vermeye  çalşyorum
bundan sonra silseler guzel olur çünkü  daha 1 ay var kampanyanın bitmesine

Çevrimdışı garabey

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #259 : 28 Mayıs 2012, 23:09:09 »
Bir oyunda hile varsa bunu sezdiysen o oyuna yaklaşmayacaksın.