Gönderen Konu: Blast Streetwear  (Okunma sayısı 1029 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
Blast Streetwear
« : 20 Nisan 2012, 09:05:39 »
MAGIC BREAK / BLAST KAMPANYA PROGRAMI

►►► 21-24 Nisan 2012

► Etkinlik boyunca çekildiğin fotoğrafları #magicbreak ve #blast etiketi ile paylaş Blast'tan bir tişört kazanma şansı yakala.

► Magic Break ve Blast ile ilgili düşüncelerini @blaststreetwear'a mention at blast-shop'tan %10 indirim kazan.

►#magicbreak ve #blast etiketi ile birlikte tweet at, en çok retweet ve favoriyi sen al 3 adet tişört kazan.

►Etkinlik boyunca facebook'ta paylaştığımız fotoğrafları sende kendi profilinde paylaş sürpriz bir hediye kazanma şansı yakala.

►Magic Break ve Blast'ı anlatan en ilginç fotoğrafı çek, Blast facebook duvarında paylaş en çok like alan fotoğrafın sahibi sen ol 3 adet tişört kazan.

►Magic Break Olimpiyatlarını galip bitiren tüm takım üyelerini sürpriz hediyeler bekliyor.

►Masa Tenisinde ne kadar iyisin? Rakiplerini devir, her galip geldiğin oyun sonunda bir tişörtü götür.

►Alkol sever misin? Bu yarışmamız sürpriz :)

►Dart oyununda en çok puanı sen topla bir tişört kazan.

►Etkinlik boyunca Blast'ın facebook ve twitter hesaplarına en çok post giren ve cevap yazan ilgili arkadaşımızı özel bir sürpriz bekliyor.

►Etkinlik boyunca paylaştığımız fotoğraflara kendini etiketle çekilişle bir tişört kazan.

Etkinlik içi yarışmalarımız hariç diğer tüm yarışmalarımıza siz değerli takipçilerimiz de katılabilir.

Şimdiden iyi eğlenceler... :)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
Ynt: Blast Streetwear
« Yanıtla #1 : 20 Nisan 2012, 11:30:42 »
Magic Break öncesi küçük bir yarışma ile eğlenmeye erken başlamaya ne dersin?

Hemen şimdi bu postun altına ''Magic Break'e katılıyorum / katılmak isterdim çünkü .........'' ile ilgili bir yazı yaz. Sonra bu postu arkadaşlarınla paylaş sürpriz bir hediye kazanma şansı yakala.. :)

Çevrimdışı bedduamiz

• Usta Kampanyacı
Blast Streetwear
« Yanıtla #2 : 20 Nisan 2012, 11:30:50 »
Magic Break öncesi küçük bir yarışma ile eğlenmeye erken başlamaya ne dersin?

Hemen şimdi bu postun altına ''Magic Break'e katılıyorum / katılmak isterdim çünkü .........'' ile ilgili bir yazı yaz. Sonra bu postu arkadaşlarınla paylaş sürpriz bir hediye kazanma şansı yakala.. :)

Özgürlük savaşcısı CECEN kardeşlerimize selam olsun...!

Çevrimdışı trinity2912

• Usta Kampanyacı
Ynt: Blast Streetwear
« Yanıtla #3 : 21 Nisan 2012, 20:26:39 »
Yarismamiz sonucu Funda Yildiz bizden surpri bir hediye kazandi. Tebrikler Yildiz , lutfen iletisim ve beden bilgini Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine gonder.

Etkinlik boyunca surpriz yarismalari ve hediyeleri kacirmamak icin takipte kalin :)