Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin25 kişinin Lezzetli Ödüller kazanacağı ve Facebook Kapak resmimizi belirleyeceği ''Lezzetin Resmini Seç'' Başladı!!!
Lezzetin Resmini Siz Seçin. Hem Lezzetli Ödüller Kazanan 25 kişiden Birisi Olun, Hem de Facebook Kapak Resmimizi Sizler Belirleyin.
Katılmak Çok Basit.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine girin veya anasayfadan uygulamaya gidin. Oylamaya Başla butonuna basın. Uygulamaya Git butonuna Basın, Uygulamaya İzin Verin, Sonrasında Beğendiğiniz Resme Oy verin ve Çekilişe Katılın.
En çok oy alan resme oy veren 25 kişi çekilişle 1 Lt Ravika Zeytinyağı, Keskinoğlu Buffalo Wings, 300 gr. Keskinoğlu Piliç Döner ve 10'lu Keskinoğlu Omega kart tanımlanmış hediye migros club kart kazanacak. Siz de katılın ve arkadaşlarınızı uygulamaya katılmak için davet edin. Sevgiler.
ben 1. resmi seçtim. siz ne yaptınız? en çok beğenilen hangi resim ise kazanan oradsan belirlenecekmiş
ben de 1.yi seçtim diğerleri pek hoşuma gitmedi..hele hele 3.olan hiç güzel değil
zaten güzel olanda o bence
bende 2 dedim.kapak resmiyle profil resmi uyumm içerisinde ve fazla da göz yormuyor.güzel de