ÖdemeliAra kabul ederek konuşun, 10 iPhone’dan birini kazanma şansı yakalayın.5 Nisan-31 Mayıs tarihleri arasında ÖdemeliAra çağrılarını kabul ederek konuşun, hem sevdiklerinizden haberdar olun hem de 10 iPhone 4’ten (8 GB hat ve kart hariç) birine sahip olmak için çekiliş hakkı kazanın.
Ne Kadar Öderim?-ÖdemeliAra servisinde, ÖdemeliAramayı kabul eden taraf ücretlendirilir.
-ÖdemeliAra servis hizmet bedeli çağrı başına 29 kuruştur. Ayrıca, ödemeli aramayı kabul eden taraf, görüşme için kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
-Ödemeliara ile yapılan görüşme, paket kullanımına dahildir.
-Servis ücretine tüm vergiler (%18 KDV ve %25 ÖİV) dahildir.
Ayrıntılı bilgi ;
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
ooo süper herkes bana ödemeli çağrı atıyor iptal edip ben arıyordum, artık kabul ederim
ooo süper herkes bana ödemeli çağrı atıyor iptal edip ben arıyordum, artık kabul ederim 
Alışkanlık yaparlar bu sefer başa çıkamazsın
Yanlız faturalı arkadaşlar dikkat her kabul ettiğiniz ödemeli aramada 1TL aylık ekstrenize ekleniyor
Ne kadar öderim?
ÖdemeliAra servisinde, ödemeli aramayı kabul eden taraf ücretlendirilir.
ÖdemeliAra servis hizmet bedeli çağrı başına 29 kuruştur. Ayrıca ödemeli aramayı kabul eden taraf, görüşme için kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilir. ÖdemeliAra ile yapılan görüşme, paket kullanımına dahildir.
BüyükŞirket tarifesindeki hatlardan şirket içi yapılan ödemeli arama görüşmeleri, şirkete kayıtlı hatların tarifesinden değil, Turkcell aboneleri için olan tarifeden ücretlendirilir.
Servis ücretine tüm vergiler (%18 KDV ve %25 ÖİV) dahildir.
--------------------------------------------------------------------------------
Sık Sorulan Sorular ;
Kampanyadan kimler yararlanabilir?
5 Nisan-31 Mayıs 2012 tarihleri arasında ÖdemeliAra kabul ederek konuşan Turkcell bireysel hat sahipleri kampanyadan yararlanabilir. ÖdemeliAra kabul edip konuşmayan aboneler ve 18 yaşından küçükler kampanyadan yararlanamaz. Kampanya dönemi içinde bireysel hat aboneliğini iptal ettiren ya da hattını başkasına devreden abonelere çekiliş hakkı verilmeyecektir. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
Kampanyadan Nasıl Yararlanabilirim?
Kampanya dönemi boyunca gelen ÖdemeliAra çağrısını kabul ederek konuşursanız kampanyaya katılmış olursunuz. Her bir ödemeli arama kabul edip konuşmaya, 1 çekiliş hakkı verilecektir. İkramiye olarak 10 kişiye iPhone4 8 GB (hat-kart hariç) verilecektir.
Tarife ve kampanyalarla ilgili detaylı bilgileri nereden öğrenebilirim?
0 532 7572222 yi ücretsiz arayarak mevcut tarife ve kampanyalarınızla ilgili bilgi alabilir, dilerseniz yeni tarife ve kampanyalarımıza abone olabilirsiniz.
Kampanya Hakkında Bilgi;
*Bu kampanya Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş tarafından MPİ’nin 28.03.2012 tarih ve B.07.1.MPİ.0.13.00.01-255.01.02/920-3993 sayılı izni ile Hedef Çekiliş aracılığı ile düzenlenmektedir.
*Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş tarafından düzenlenen bu kampanya kapsamında; 05.04.2012 (Saat: 00:00) – 31.05.2012 (Saat: 23:59) tarihleri arasında ÖdemeliAra çağrısını kabul ederek konuşan Turkcell bireysel hat sahibi aboneleri (her bir ödemeli arama kabul edip konuşmaya 1 çekiliş hakkı) kampanyaya katılabileceklerdir. Abonenin Ödemeli Ara çağrısını kabul etmemesi ya da çağrıyı kabul etse bile konuşmanın gerçekleşmemesi halinde çekiliş hakkı verilmeyecektir.
*Çekiliş 07.06.2012 tarihinde saat 10:00’da 19 Mayıs Cad. UBM Plaza No.37 Kat:5 Fulya-Şişli/ İSTANBUL (Hedef Toplantı Salonu) adresinde yapılacaktır. İkramiye olarak 10 kişiye iPhone 4 8 GB (hat ve kart hariç) verilecektir.
*Kazanan talihliler 11.06.2012 tarihli Akşam gazetesinde duyurulacaktır. Ayrıca, asil ve yedek talihlilere posta yoluyla tebligat yapılacaktır. 26.06.2012 tarihine kadar başvurmayan asillerle, 11.07.2012 tarihine kadar başvurmayan yedeklere ikramiyeleri teslim edilmez. 18 yaşından küçükler ve TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. çalışanları kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri teslim edilemez.
*Kampanya Turkcell Bireysel hat sahibi abonelere yöneliktir. Kampanya dönemi içinde bireysel hat aboneliğini iptal ettiren ya da hattını başkasına devreden abonelere çekiliş hakkı verilmeyecektir.
*ÖdemeliAra çağrısını kabul etmek, çağrı başına KDV ve ÖİV dahil 29 kuruştur. Ayrıca Ödemeli aramayı kabul eden taraf, görüşme için kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilir. ÖdemeliAra ile yapılan görüşme, paket kullanımına dahildir.
*Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. ÖTV ve KDV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenecektir.
Turkcell Bireysel hat dediği sadece faturalılar mı?
Turkcell Bireysel hat dediği sadece faturalılar mı?
hayır sadece faturalı değil.kontorlulerde var.kurumsal hatlar, şirket adına kayıtlı hatlar dahil değil.